3X de leukste webshops voor echte impact in je huis!

Wanneer ons interieur een opfrisbeurt nodig heeft schilderen we vaak de muren of verven we een keer de plinten en kozijnen. Ook kunnen wat leuke nieuwe meubels of woonaccessoires de hele sfeer in je huis veranderen. Toch zijn er nog wat ‘details’ die een opfrisbeurt kunnen gebruiken waar je nog niet aan hebt gedacht. Daarom Deel ik hier graag een paar leuke webshops voor.

Mooi deurbeslag

Deurbeslag zijn als sieraden voor je deur. Dit zijn de klinken, deurknoppen en sloten op een deur. Dit lijkt misschien een klein detail, maar stel je eens voor als je alle standaard, zilverkleurige deurklinken en deurknoppen in jouw huis zou vervangen door zwart modern deurbeslag. Dat zou heel anders staan, of niet?

En stel je nu eens voor dat je het zou veranderen naar zwart retro deurbeslag. Dezelfde kleur maar ook alweer heel anders. Met deze simpele items kun je jouw huis een enorme facelift geven of in een nieuw of oud tijdperk plaatsen. Met een beetje handigheid is het makkelijk zelf te plaatsen en het is een stuk voordeliger dan volledig nieuwe deuren. Deze leuke items vind je bij de webshops van mooi deurbeslag en de oude deurklink.

De oude schakelaar

De Oude Schakelaar is een leuke webshop die schakelaars en stopcontacten verkoopt. Bakeliet schakelmateriaal met een retro look. Hiervoor geld een beetje hetzelfde als bij het deurbeslag. Het lijkt een saai item, maar het maakt veel impact op de muur. Stopcontacten en lichtknoppen zijn over het algemeen niet zo mooi. Vooral de standaard witte exemplaren die je meestal krijgt. Soms zijn ze zelfs verkleurd. Hoe leuk is het om juist deze items een oppepper te geven en te vervangen door een mooie nieuwe variant, maar wel in een retro stijl. Het bakeliet schakelmateriaal in deze webshop is in zwart en wit verkrijgbaar. Je kunt er dus voor kiezen om het te laten matchen bij het zwarte retro deurbeslag van de oude deurklink of het wit te laten wegblenden op je witte muren.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *