Het belang van een palletrand

Een palletrand is erg belangrijk als u een pallet versturen gaat. In deze blog wordt uitgelegd wat het is en wat de voordelen ervan zijn.

Wat is het?

Palletrand, ook wel verlengstuk genoemd, is te gebruiken in combinatie met houten pallets. Gebruik de rand samen met de pallet zodat je een doos kunt maken die gebruikt kan worden voor verschillende oplossingen. Verander de pallet in een houten kist door de randen te plaatsen. Haal nog meer uit uw pallets, met palletranden kan elke pallet eenvoudig worden omgebouwd tot een afgewerkte doos.

Veilige zending

De palletranden hebben comfortabele scharnieren. Hierdoor kunnen de randen van de pallet worden gevouwen wanneer deze niet in gebruik is. Hierdoor nemen de kragen minder ruimte in beslag. Meer opslagruimte is zeker goed, zeker voor kleinere goederen die verzonden moeten worden. Als dit namelijk gebeurt op een pallet zonder randen kunnen de goederen gaan schuiven. Voor het verzenden van breekbare goederen zijn palletranden doorom echt een must.

Duurzaam

Een ander voordeel van palletranden is dat ze erg duurzaam zijn en lang meegaan. Als u palletkanten koopt, koopt u randen waar u jarenlang plezier van zult hebben! Vouw de verschillende randen over elkaar heen om de houten kist helemaal individueel te maken. Ideaal voor het vervoeren van kleine voorwerpen. Ze kunnen namelijk veilig in een houten kist worden geplaatst. Geen uitglijden meer en dus minder schade.

Tweedehands

Omdat de randen van de pallets erg duurzaam zijn, gaan ze jaren mee. U kunt namelijk zowel gebruikte palletranden als nieuwe houten kragen kopen. Een gebruikte palletrand is net zo functioneel als een nieuwe.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *