5 redenen waarom jouw zetel het belangrijkste meubelstuk in uw woonkamer is

Als jij een woonkamermeubel als ‘belangrijkste’ moest kiezen, zou jij waarschijnlijk een zetel kiezen. Er zijn vele goede redenen waarom een zetel het belangrijkste meubelstuk is, maar hier zijn vijf overtuigende redenen om jouw zetel er op zijn uit te laten zien.

#1 Het is waarschijnlijk het duurste stuk in de kamer

Als jij elektronica uitsluit, is jouw zetel waarschijnlijk het duurste object in jouw woonkamer. Het is een aanzienlijke investering, vooral als je het nieuw hebt gekocht of als het van leer is gemaakt. Zelfs als je bank op de tweede plaats komt na een duur schilderij bijvoorbeeld, dan kost het je waarschijnlijk nog steeds een aardige cent. Daarom is het logisch om die investering te beschermen met voorzorgsmaatregelen, zoals stofbescherming. Stofbescherming kan voorkomen dat een klein defect aan eten of drinken verandert in een nieuwe bankrekening.

#2 Het is het meest gebruikte meubelstuk

Een zetel is een drukbezocht item. Als je alleenstaand bent, is dit je gastcentrum en als je een gezin hebt, groeien je kinderen er vrijwel op op. Als je huisdieren hebt, dan is je bank waarschijnlijk een zeer omstreden trofee met steeds veranderende eigenaren. Als jij je vermaakt, kan jouw bank ook dienst doen als tafel of als wijnbar. Waar zo’n zetel dan wel niet goed voor is.

#3 Het is één van de meest comfortabele plekken in de kamer

Misschien vind jij je fauteuil geweldig, maar als je echt voor de tv wilt gaan zitten, waar ga je dan crashen? O die zachte bank natuurlijk. Een grote bank kan (en vaak ook) dienst doen als tweede bed. Misschien is er zelfs genoeg ruimte voor twee familieleden om daar te knuffelen. Drie, als jij je hond ook telt.

#4 Het is hét ankerstuk

Het maakt niet uit welke meubelstijl je in je woonkamer hebt, de zetel is waarschijnlijk je ankerstuk. Het is het stuk waarom alle andere stukken zijn gerangschikt. De stijl van de bank bepaalt de sfeer in een woonkamer en is daarom erg belangrijk. Denk daar heel goed bij na wanneer je een zetel gaat kopen.

#5 Het is het grootste stuk

Je zetel is min of meer de olifant in de kamer. Het is logisch om het een goed verzorgde, aantrekkelijke olifant te houden door hem in goede staat te houden en hem te beschermen tijdens bewegingen. Als er iets verandert in je toekomst, zul je blij zijn te horen dat een meubelprofessional je de noodzaak kan besparen om je olifant naar het nieuwe huis te dragen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *