5 tips voor de start van het basketbalseizoen

Het basketbal seizoen is weer van start en zo’n seizoen staat altijd gelijk met ups en downs van het winnen in de derde helft naar de eindeloze afstanden die je soms moet rijden voor een wedstrijd. Dus dacht ik is het nou niet handig om een lijstje te maken met alle DONT’S tijdens het basketbalseizoen. Dingen die je mee kunt nemen in gedachte zodat je in ieder geval weet what not to do.

  1. Heel voor de hand liggend maar toch een van de meest vervelende en vaak gebeurende actie namelijk je spullen vergeten, kijk altijd een half uur voor vertrek of je basketbalschoenen in je tas zitten en de rest van je spullen
  1. Wees optijd! serieus… ik snap dat als je een leuk feestje heb gehad het enorm klote kan zijn om vroeg uit je nest te komen om daarna brak op het veld te staan, maar s avonds een man is s ochtends ook een man en geloof me eindstand zijn je teamgenoten er ook blij mee.
  1. Je kent het wel, jullie zitten bij je teamgenoot in de auto en hij of zij luistert alleen maar naar 100%NL of Hardcore. NIET DOEN! niemand kan hier van genieten behalve de bestuurder zelf dus deel muziek met elkaar of maak een gezamenlijk ‘’game-day’’ playlist aan.
  1. Spreek altijd van te voren af wie de was doet en wie hem mee neemt naar de wedstrijd zelf, het is slim om dit van te voren te doen in plaats van in je onderbroek te moeten spelen 
  2. Goed drinken en eten, zorg dat je dit voldoende hebt gedaan voordat je het überhaupt in je hoofd haalt om te beginnen aan een wedstrijd, waarom? omdat het serieus flink fout kan gaan als je dit niet doet, je enkels kunnen worden gebroken omdat je niet oplet of er word op je gedunkt omdat je je concentratie er niet bij kan houden dus onthoud… nooit op lege maag spelen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *