Aromatherapie, zo doe je dat!

Aromatherapie en aroma diffusers. Je hoort er steeds vaker over. Het brengt ook veel voordelen met zich mee. Een diffuser vernevelt water en etherische olie en verspreid dit door de ruimte. Hierdoor wordt de lucht aangenaam bevochtigd wat onder andere goed is voor huid en haar. Door het toevoegen van maar een paar druppels etherische olie verandert dit ineens in aromatherapie met nog veel meer voordelen en bijzondere effecten. Moet hoe begin je met aromatherapie? Eigenlijk is het heel gemakkelijk!

Stap 1: Koop een (goedkope) diffuser

Een goede aroma diffuser hoeft echt niet duur te zijn. Een goedkope aroma diffuser kan supermooi zijn van design en echt van goede kwaliteit zijn. Het gaat allemaal om het merk en waar je deze koopt. Hiervoor zou ik je graag de aroma diffusers van Geurwolkje aanraden. Deze zijn super betaalbaar en ze hebben zo veel mooie exemplaren in de aanbieding. Plunder dus niet je bankrekening en neem gewoon een betaalbaar, maar mooi design.

Stap 2: vul met water

Vul met water klinkt misschien simpel en dat is het ook! Maar je moet het wel op de juiste manier doen. Misschien ben je in eerste instantie geneigd om het apparaat onder de kraan te vullen en dan weer neer te zetten waar je hem wil hebben. Dit is niet zo’n goed idee. Hierdoor kan het water namelijk gaan klotsen en kan het makkelijk op een verkeerde plek terecht komen. Daarmee bedoel ik niet je vloerkleed maar het motortje van de diffuser. Deze kan beschadigd raken, of in het beste geval moet hij hier even van bijkomen en gaat hij tijdelijk uit. Hoe je het wél moet doen is met een maatbeker. Zet die diffuser waar je hem hebben wil, en vul hem daar.

Stap 3: voeg etherische olie toe

Het is van belang om goede kwaliteit olie toe te voegen. Hiervoor kan ik wederom Geurwolkje aanbevelen. Zij zijn betrokken bij de productie en garanderen de kwaliteit. Welke etherische olie je kiest maakt dan niet meer uit. Ze zijn allemaal goed. Zoek een geur die jou aanspreekt of kijk vooral naar de effecten die etherische olie met zich meebrengt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *