Breid je Microsoft kennis uit

Bijna iedereen is wel bekend met Microsoft. Of je goed met je programma’s om kunt gaan is een tweede. Veel bedrijven werken ook met software van Microsoft. Daarom is het handig om Microsoft certificeringen te halen. Je kunt dit soort certificeringen behalen voor allerlei aspecten van Microsoft software. Het meest handige is om daar een training voor te volgen. Zo leer je echt alles van de software. Ga bijvoorbeeld voor een Excel training. Excel behoort tot één van de meest basis programma’s van Microsoft Office, maar lang niet iedereen kan er goed mee overweg. In de Excel training leer je bovendien de connectie te maken met Power BI, een andere Microsoft Software die in bedrijven gebruikt wordt.

Waarom certificeringen handig zijn

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of je wil je gewoon blijven ontwikkelen, zijn zulke trainingen ideaal. Zeker wanneer je ook je certificaat behaalt. Je laat daarmee concreet zien dat je met bepaalde software en programma’s overweg kunt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een Excel training en daarna verder gaan met andere trainingen. Zorg in ieder geval dat je ook een examenvoucher hebt, want dan kun je pas een certificaat ontvangen. Het certificaat is natuurlijk het bewijs dat je de training naar voldoening hebt afgerond. Dat is wat je moet kunnen laten zien als je naar een ander bedrijf wil of als je binnen je bedrijf naar een andere functie wil en bepaalde kennis en vaardigheid met Microsoft programma’s nodig is.

Trainingen in alle vormen

Microsoft certificeringen kun je voor jezelf halen, maar als bedrijf kun je ook investeren in trainingen voor een team, afdeling of het gehele bedrijf. Dan wordt de training op maat gemaakt voor het bedrijf, zodat de mensen de software leren op een manier die ook direct aansluit op de werkzaamheden van je bedrijf. Ook met active learning, de individuele trainingen, kun je eigen cases meenemen om gericht aan de slag te kunnen met de software tijdens de training.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *