Contactlenzen online bestellen

Draag je zachte contactlenzen zoals maandlenzen, weeklenzen of maandlenzen? Dan kun je deze lenzen tegenwoordig zeer voordelig online bestellen op de site van Contactlenzen.net de specialist in zachte contactlenzen en contactlensvloeistof. De prijzen voor contactlenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten zijn bij deze webshop in sommige gevallen tot wel 70% lager dan de prijzen die je terug ziet bij de plaatselijke opticien.

De lenzen die je online kan bestellen zijn zachte lenzen en deze kan men in de vorm van daglenzen, weeklenzen of maandlenzen bestellen. Men kan zowel terecht voor sferische, torische als multifocale contactlenzen van veel bekende merken. Buiten de wat normalere zachte lenzen die je kan bestellen in de webshop van Contactlenzen.net hebben ze ook kleurlenzen en meekleurende lenzen te koop. Meekleurende lenzen zijn lenzen die zich automatisch aanpassen aan het licht, dus ideaal om te gebruiken bij buitensport of op een zonnige dag.

De meeste mensen dragen zachte lenzen, want deze zitten ook vaak prettiger dan harde lenzen, bovendien zijn harde lenzen ook niet online te bestellen. Harde lenzen worden dan ook vaak door een contactlensspecialist of optometrist voorgeschreven als men met zachte lenzen de ogen niet juist of voldoende kan corrigeren.

Gebruikt met weeklenzen of maandlenzen dan moet men deze contactlenzen ook onderhouden met een lenzenvloeistof. Vaak kiest men voor een alles in één lenzenvloeistof waarmee men de zachte contactlenzen namelijk kan bevochtigen, reinigen en desinfecteren. Ondanks dat je geen harde lenzen online kan bestellen kun je echter wel de lenzenvloeistof voor harde lenzen online bestellen. Harde lenzenvloeistof kun je ook in de vorm van een alles in één lenzenvloeistof bestellen, dit is vaak gemakkelijker in het gebruik dan het gebruik van een aparte bewaarvloeistof en reiniger. Ook lenzenvloeistof voor nachtlenzen kun je online bestellen, vaak worden de vloeistoffen afkomstig van de fabrikanten Menicon of Oté gebruikt om nachtlenzen mee te onderhouden.

Oogzorg

Mocht je tijdens het dragen van je contactlenzen last krijgen van droge ogen dan kun je hier ook oogdruppels voor bestellen. Naast oogdruppels zijn er nog veel meer oogzorgproducten te bestellen, je moet daarbij denken aan oogmaskers of ooglid schoonmaak producten. Oogzorg wordt trouwens steeds bekender bij de consument dit komt omdat men steeds bewuster met de gezondheid bezig is.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *