De beste jassen voor het najaar?

We zitten alweer in de herfstmaanden en het duurt ook niet lang meer voordat de winter om de hoek komt kijken. Je zult wel merken als je ’s ochtends op het punt staat om naar werk of naar school te gaan, dat de dunne lente- of zomerjasje nu toch wel aardig koud beginnen te worden. Oftewel: Tijd om de winterjassen uit de kast te halen. Ook dit jaar zijn vele ontwerpers weer bezig met het creëren 

Welke jas neem jij?

Jassen komen in verschillende vormen, lengtes, kleuren en maten. Vooral de langere jassen vallen tegenwoordig ontzettend in de smaak, vooral bij de jongere generatie. Ook de bontkraagjes zijn weer helemaal terug in de mode, voor zowel mannen en vrouwen. Een ding wat door de jaren heen nog niet veel is veranderd, is de kleurkeuze. De meeste mensen gaan het liefst voor een donkerdere kleur, zoals zwart, grijs of legergroen. Maar ook de bomberjack is een jas die zijn weg in de modewereld weer terug heeft gevonden.

De Parka jassen

Sinds het afgelopen winterseizoen hebben de parka jassen de harten van vele modeliefhebbers veroverd. De Frilivin jassen parka zijn gemaakt van goed en comfortabel materiaal en bevatten een crème bontkraag. De jassen vallen wat langer waardoor ze net boven de knie terecht komen, dus bieden ze ook meer warmte dan een jas die op de middel eindigt. De Parka jassen zijn bijvoorbeeld te vinden bij de winkel Crivaldi in Oosterhout of online.

Wacht niet te lang!

Het duurt niet lang voordat de koudste dagen van het jaar er weer aankomen, wat betekent dat veel mensen al een winterjas hebben besteld of zelfs al hebben gekocht. Wacht dus niet te lang met de winkels of de online webshops op te zoeken, want voor je het weet is jouw favoriete jas, jouw maat, of jouw kleur al weg! Neem dus voor jezelf een middagje rust en duik lekker de stad in, opzoek naar de winterjas die bij jouw past.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *