De beste modelbouw merken van nu

Modelbouw is een activiteit voor hobbyisten van alle leeftijden. De echte verzamelaar kan zich hier uren mee vermaken, terwijl ook voor jonge kinderen de modelbouw een ideale manier is om hun fantasie de vrije loop te laten. Schaalmodellen zijn er in allerlei soorten en maten. Dat is dan ook wat modelbouw zo leuk maakt. Zo zijn er vliegtuigen, maar ook treinen of auto’s. Daarnaast heb je ruim de keuze op het gebied van merken. Airfix is hier een bekend voorbeeld van. Wat zijn de toppers op dit moment op dit vlak?

Airfix

Airfix behoort al jaren tot de toppers op het gebied van modelbouw. Ze staan het meest bekend om hun vliegtuigen (ze heten niet voor niets Airfix), maar je kunt bij dit merk ook terecht voor onder meer boten, schepen, raketten en tanks. Eén van de redenen waarom zoveel mensen kiezen voor Airfix is de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hun modellen zijn niet al te door maar wel hoog van kwaliteit. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment. Er is voor ieder wat wils. Je kunt ook bij dit merk terecht voor kleine soldaatjes.

Wilesco

Airfix focust zich meer op voertuigen die met oorlogen te maken hebben. Ben je op zoek naar iets anders, dan is Wilesco wellicht iets voor jou. Dit merk valt vooral op door het ruime aanbod op het gebied van treinen en wagens. Door een set van sporten te kopen, kun je deze mooie treinen zelf rond laten rijden. Fascinerend om naar te kijken.

Faller

Een ander bekend merk is Faller. Zij vallen op door de enorme diversiteit aan modellen die bij hen verkrijgbaar zijn. Zo kun je bij hen terecht voor treinen, containerkranen, attracties en nog veel meer. Hun modellen zijn leuk om in elkaar te zetten en kunnen uren vermaak bieden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *