De beste verhuisdozen thuisbezorgd

Bij iedere verhuizing behoort het inpakken van uw inboedel tot één van de meest tijdrovende klussen. Het is belangrijk dat u deze klus zorgvuldig uitvoert en uw inboedel met de juiste materialen verpakt om schade te voorkomen. Als u begint met inpakken begint dit met het aanschaffen van verhuisdozen. Verhuisdozen verschillen in soort, formaat en kwaliteit. Wanneer u uw verhuisdozen bij de bouwmarkt koopt, heeft u een minder betrouwbare verhuisdoos in handen dan wanneer u deze via internet bestelt. Kies zorgvuldig uw materialen uit, hieronder vertellen wij u meer over de verschillen in soorten, maten en kwaliteit. 

Verhuisdozen in verschillende soorten en maten 

Verhuisdozen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Omdat niet al uw spullen in een reguliere verhuisdoos passen zijn er voor grote voorwerpen XL verhuisdozen ontworpen. De XL verhuisdoos is ideaal voor het verhuizen van bijvoorbeeld kussen, lampen en andere grote spullen. 

Bent u een echte boekenwurm en bezit u een flinke verzameling boeken? Hiervoor zijn speciale boekendozen ontworpen. Boekendozen zijn kleiner van stuk waardoor de dozen niet te zwaar beladen kunnen worden, wij raden ook aan een verhuisdoos niet zwaarder te maken dan vijftien kilo. 

Ook voor uw kleding, schilderijen en uw tv zijn er speciale verhuisdozen beschikbaar. Uw kleding hangt u direct vanuit uw garderobe in de kledingbox en uw schilderijen zijn goed beschermt wanneer u deze verhuist in een schilderijdoos. 

Dubbelgolf karton

Alle dozen die u HIER online bestelt zijn gemaakt van 100% gerecycled dubbelgolf karton. In tegenstelling tot de verhuisdozen van de bouwmarkt zullen deze verhuisdozen niet doorzakken bij een minimale belading. De reguliere verhuisdoos, de boekendoos en de XL verhuisdoos zijn voorzien van een automatisch sluitende bodem waardoor u binnen één seconde de doos in elkaar zet. Na het vullen van de verhuisdozen sluit u deze eenvoudig af met de zelf- sluitende bovenkant, hier heeft u geen tape voor nodig. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *