De ultieme head-turner

Stiekem genieten we ervan als we voelen dat we de blik van een knappe jonge man even vasthouden. Als we een complete bodyscan krijgen of dat we zien dat hij even achteromkeek. In sommige jurken kan je je zo glamorous voelen dat je het gevoel hebt dat iedereen op straat naar je kijkt, je bewondert en jaloers wordt. In deze blog zal ik jullie inlichten over welke jurken voor mij de ultime head-turners zijn.

Little black dress 

De eerste ultieme head-turner is als ik mijn little black dress aan heb. Welke man kan niet anders dan helemaal wegsmelten bij het aanzien van deze jurk. Omdat de jurk klein is en van rekbaar materiaal accentueert de jurk mijn lichaam perfect. De mannen weten niet waarom, maar ze voelen zich aangetrokken door een onbekende kracht. Dit is het effect van de mysterieuze effen zwarte kleur. Deze jurk geeft mij de uitstraling dat ik een vrouw met klasse ben die respect verdient, maar ook dat ik een onverschrokken wilde kant heb. Door deze uitstraling is de little black dress een absolute head-turner.  

Maxi jurken 

Aan de andere kant van het spectrum kan je de maxi jurken vinden. Lang, lekker losjes, met veel vrolijke kleurtjes. Echt zomers! Er gebeurt zoveel in een maxi jurk dat iedereen net iets langer nodig heeft om de jurk goed te bekijken. Deze jurk doe ik bijvoorbeeld aan op een heerlijke zonnige lentedag. Er is dan niets fijner dan met een blije mood door alle winkelstraatjes te wandelen. Wanneer ik deze jurk draag voel ik mij zo goed, het lijkt alsof de mensen om mij heen spontaan ook blij worden. Ik merk op dat ik om die reden steeds naar deze jurk grijp wanneer ik wat leuks te doen heb zoals een dagje uit met vriendinnen.  

Ik moedig jullie aan een supermooie jurk te vinden, waar jullie je ook zo goed in voelen dat vele hoofden zich omdraaien.  

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *