De voordelen van gelnagels

Het eerste voordeel van gelnagels is dat je ervoor naar de nagelsalon moet en je zo meteen een heerlijk momentje voor jezelf hebt. Gel nagels zijn erg populair en terecht. Deze kunstnagels hebben veel voordelen en die leggen we je graag even voor.

Kwalitatieve kunstnagel

Gelnagels zijn erg kwalitatieve kunstnagels. Vooral als je deze laat zetten door een nagelstylist. Nagelstylisten werken alleen met de beste producten en professionele merken. Een goed voorbeeld van zo’n goed merk is Urban Nails. Als je hier wat producten van tegenkomt in jouw favoriete nagelsalon weet je zeker dat het goed zit. Zo kun je zelf een beetje checken hoe de kwaliteit is bij jouw gekozen salon.

Blijft erg lang mooi

Gel nagels hechten door de stroperige consistentie erg goed aan je eigen nagels. Ze zijn een beetje zacht en flexibel waardoor ze een beetje kunnen meebuigen wanneer je deze stoot. Door deze eigenschappen zitten dit soort kunstnagels dus stevig vast en breken ze minder snel dan andere soorten kunstnagels. Ze blijven dus erg lang mooi en kunnen tot wel vier weken goed blijven zitten. Dat is zo lang dat je waarschijnlijk al ‘uitgroei’ hebt voordat de gelnagels beschadigen. Gelukkig kun je deze ‘uitgroei’ dan weer makkelijk laten opvullen, vaak tegen een mooi prijsje.

Nagelverlenging

Een ander leuk voordeel wat eigenlijk voor veel soorten kunstnagels geld, is dat gelnagels erg geschikt zijn voor nagelverlenging. Als jij van jezelf dus erg korte nagels hebt is dat geen probleem meer. Met gelnagels laat je ze makkelijk verlengen en is er daarna ook alle ruimte voor een uitgebreid nail art design.

Natuurlijke look

De zachtheid en flexibiliteit van een gelnagel brengt nog een voordeel met zich mee. Naast dat de nagel minder snel beschadigd, geeft dit ook een meer natuurlijke look. Een gelnagel is ook iets dunner dan bijvoorbeeld een acrylnagel, wat dit natuurlijke effect nog meer afmaakt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *