Denk jij na over een haartransplantatie? 3 dingen die je niet mag vergeten!

Wanneer je veel last hebt van haaruitval kunnen er langzamerhand steeds meer kale plekken ontstaan of ontstaat er zelfs één grote kale plek. Het hebben van haar is iets wat voor veel mensen vanzelfsprekend is en wanneer je last krijgt van haaruitval kan niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal een behoorlijke tegenvaller zijn. Vandaag de dag worden de technieken voor haartransplantaties gelukkig steeds minder ingrijpend waardoor een transplantatie beter te ondergaan valt. Ben jij nieuwsgierig naar het ondergaan van een haartransplantatie? Lees dan even verder. In dit blogartikel vertellen we je namelijk 3 belangrijke dingen waar je van tevoren goed over na moet denken. 

Voor eens en altijd


Een belangrijk voordeel van het uitvoeren van een haartransplantatie is dat het effect van de transplantatie blijvend is. Wanneer jouw haarzakjes verplaatst zijn zullen ze gaan groeien en blijft het haar op die plek voor altijd gewoon verder groeien. Dit maakt de behandeling een enorm waardevolle investering. Je hoeft namelijk niet over een aantal maanden of zelfs jaren terug voor een nieuwe haartransplantatie. Na de behandeling moeten de haarzakjes even wennen aan hun nieuwe plek waarna ze daarna gewoon weer verder groeien op hun nieuwe plek. Dit maakt dat de haartransplantatie de enige manier is waarop je er 100% zeker van bent dat je weer kunt genieten van een volle bos haar. 

Het kostenplaatje


Het laten transplanteren van de haarzakjes is geen goedkope behandeling. De prijzen zijn enorm uiteenlopend doordat de hoeveelheid haar die je wilt laten transplanteren een grote rol speelt bij het berekenen van de kosten haartransplantatie. Voor een gemiddelde dagbehandeling leg je al snel een bedrag tussen €2000 en €5000 euro neer. Hierbij ligt het volledig aan de hoeveelheid haarzakjes die je wilt transplanteren. De kosten van de transplantatie zijn nagenoeg altijd voor eigen rekening. Hierbij maakt het geen verschil of het haarverlies een gevolg is van een medische oorzaak; het valt onder de cosmetische ingrepen. 

Medisch advies


Als je benieuwd bent naar de beste mogelijkheden voor jouw specifieke geval is het altijd verstandig om naar een kliniek te gaan die gespecialiseerd is in haartransplantaties. Zo kun je samen de verschillende behandelingen doornemen en kijken of er een match is voor jou. Het fijne van de transplantatie is dat je na de eenmalige investering wel voorgoed klaar bent. Een goede kliniek kan je precies vertellen hoeveel haarzakjes je zult moeten transplanteren om tot het gewenste resultaat te komen. Om tot het beste resultaat te komen is het heel belangrijk om met een deskundige kliniek in zee te gaan. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *