Dingen om te doen als je je verveelt

Verveling kan onmogelijk lijken te ontsnappen. Dit geldt met name nu, nu velen van ons binnen vastzitten vanwege de halve lockdown. Sommige mensen hebben kinderen die hen bezig houden; anderen hebben nog meer werk tijdens deze crisis. Anderen zitten hele dagen binnen, kijkende naar dezelfde muren.

Maak je geen zorgen; verveling is een gemoedstoestand en we willen je eruit halen. Hieronder hebben we een aantal idee├źn verzameld om zodat jij je wat minder kan vervelen.

Leuk dingen

  1. Begin met het kijken naar een nieuwe realityserie. Misschien wil je eindelijk in Top Chef komen, of misschien heb je nog nooit een enkele aflevering van Real Housewives gezien? Reality-shows zijn ontworpen om je te laten blijven kijken, wat een zegen kan zijn voor een verveeld brein.
  2. Begin met een blog dat je graag wilde lezen. Of je nu op zoekt bent naar een blog voor vrouwen, of een leerzame mannenblog, je vindt het allemaal op het internet!

Ontspannende dingen

  1. Breng een rustgevend gezichtsmasker aan. Je huid verdient het!
  2. Neem tijd voor yoga. Er zijn een heleboel geweldige, gratis yogalessen die je online kunt volgen. Het zal goed voelen, of het nu een sessie van 15 minuten of een uur is.

Productieve dingen

  1. Was de vloeren. Oh god, zou het niet fijn zijn om schone vloeren te hebben? Je vindt vast wel een woonblog die je in detail verteld hoe je dit moet doen!
  2. Draai je matras. Persoonlijk heb ik dit nog nooit gedaan. Maar misschien moeten we dat allebei eens doen?
  3. Maak je badkamer grondig schoon. Als je je verveelt, kan het handig zijn om het idee dat je iets “leuks” gaat vinden om te doen, los te laten en aan het werk te gaan met iets dat echt gedaan moet worden. Ten eerste weet ik zeker dat je badkamer goed moet worden geschrobd. Waarom niet nu doen?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *