Dit heb je nodig om je nagels perfect te kunnen onderhouden

Al deze producten en meer kan je het beste bestellen bij de nagelgroothandel.

Nagelriemolie

Nagelriemolie is een nummer één product voor onberispelijke nagelriemen en sterkere nagels. Het belangrijkste doel van nagelriemolie is om niet alleen de nagelriem, maar ook de huid rondom de nagels diepgaand te bevochtigen. Nagelriemolie helpt de circulatie in het nagelbed te bevorderen en kan de groei van nieuwe nagels stimuleren. Wanneer de nagelriemen of de huid rond de nagel extreem droog en gebarsten zijn, zorgt de olie voor een snelle reparatie en bescherming. De olie hydrateert het gebied diep, herstelt de nagel en stopt het kraken.

Basislaag

Een fatsoenlijke basisjas is een must! Basislagen geven de polish een gelijkmatig oppervlak om aan te hechten. Het zal helpen voorkomen dat donkere kleuren uw nagels bevlekken en ook de levensduur van uw manicure te verlengen. Sommige basislagen kunnen uw nagels zelfs sneller laten groeien en versterken ze aanzienlijk.

Toplaag

Een goede kwaliteit toplaag zal de polish verzegelen, waardoor u een mooie glanzende manicure krijgt die beschermd is tegen afschilfering en/of afschilfering. De topcoating en de basiscoating werken samen om uw manicure te verlengen. Plus, een geweldige top coat zal je nagelkunst naar een ander niveau brengen, waardoor het er mooi en glad uitziet. Ik kan doorgaan, maar als je nog meer redenen nodig hebt, lees dan dit.

Glasnagevijl

Glasnagelvijlen kunnen het afschilferen van uw nagels tot een minimum beperken. Ze zijn niet zo hard als gewone schuurpapier- of metaalnagelvijlen. Bovendien gaan glasvijlen, in tegenstelling tot gewone vijlen, in principe eeuwig mee, ze zullen nooit verslijten. Ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. U kunt een glasvijl met water en zeep wassen of zelfs met hitte of alcohol steriliseren.

Handcrème

Het gebruik van een handcrème is de beste manier om beschadigde handen te repareren en te herstellen, zodat ze er niet alleen jonger uitzien, maar ook zachter aanvoelen. De huid bovenop de handen is veel dunner en heeft minder talgklieren, waardoor deze snel kan uitdrogen. In vergelijking daarmee is de huid van je handpalmen een stuk dikker, dus om vocht door te laten dringen in deze zone moet een handcrème rijk en vol met vochtbindende ingrediënten zijn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *