Dit speelgoed voor alle leeftijden mag niet ontbreken in jouw tuin

Op zoek naar leuke tips over speelgoed waar het hele gezin van kan genieten? In deze blog geven wij jou de leukste tips die jij kunt gebruiken om speelgoed aan te schaffen waarvan je zeker weet dat kinderen intens genieten. Niet alleen speelgoed voor kinderen, maar artikelen waar jong en oud van kan genieten. Kijk ondertussen even op Vikingchoice voor de voordeligste speelgoeddeals.

Al je energie kun je kwijt op een grote tuintrampoline

Jonge kinderen kunnen oneindig veel energie hebben. Wanneer ze dit niet op een speelvolle manier kwijtkunnen, kan de sfeer heel snel veranderen. Met een grote ronde trampoline voor in de tuin weet je zeker dat jouw kinderen elke avond slapen als een roosje. De meeste trampolines mogen flink wat belasting dragen. Zo kun je samen met jouw kinderen springen en samen oefenen om de coolste trucs zoals salto’s en flips te maken. Houdt bij het uitkiezen van een geschikte trampoline maat rekening met een vrije valzone van minimaal 75 cm rondom de trampoline. Of kies voor een extra veilige trampoline met valnet, zodat je de kans op valpartijen minimaliseert.

Schommelen is leuker om met zijn allen te doen

Op de schommel geduwd worden door papa of mama is natuurlijk al heel leuk. Maar veel leuker is het om samen te schommelen op een grote nestschommel. Een nestschommel is geschikt voor meerdere personen en mag tot wel 200 kg belasting dragen. Nestschommels zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, uitvoeringen en materialen. Vanaf 90 cm tot wel 150 cm en meestal gemaakt van Oxford 600D stof. Deze materiaalsoort is duurzaam, sterk en weersbestendig. Kies altijd voor een nestschommel met 4-punts bevestiging. Deze ophangmethode zorgt voor een stabiele schommel die altijd in evenwicht is.

Neem een verfrissende duik in je eigen opzetzwembad

Het ultieme speelgoed waarvan je met het hele gezin van kan genieten is toch echt wel een zwembad met pomp. Opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en uitvoeringen. Ga je voor een rechthoekige, een ovale of toch gewoon voor een rond opzetzwembad? Opzetzwembaden met pomp hebben een minimale diameter van 244 cm, maar zijn verkrijgbaar tot wel 550 cm. In deze mega opzetzwembaden gaat meer dan 20.000 liter water. Voldoende groot om tot wel 6 personen tegelijkertijd in te zwemmen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *