Drie handige accessoires voor uw rolstoel

Wilt u binnenkort een rolstoel aanschaffen of hebt u er al een? Dan is het handig om er passende accessoires bij te kopen. Als u er een rolstoel aanschaft, wordt deze namelijk standaard zonder accessoires geleverd. Accessoires zoals een rolstoeltas, parapluhouder of een kleed kunnen goed van pas komen als u op pad gaat met de rolstoel. Bent u benieuwd hoe deze accessoires u kunnen helpen onderweg? Lees dan verder en kom erachter!

Rolstoeltas

Als u op pad gaat, is het fijn om een aantal dingen mee te nemen. Dit kan een waterflesje zijn, maar ook een pet of zonnebril is handig om mee te kunnen nemen. Als u uw handtas achter op de rolstoel hangt, is de kans groot dat deze er af valt. Het kan ook gebeuren dat iemand uw handtas meeneemt, zonder dat u het doorheeft.  Om dit te voorkomen is er een speciale rolstoeltas ontworpen. Deze tassen zijn gemakkelijk vast te maken aan de zijkant van de rolstoel. Op deze manier kunt u er eenvoudig bij om er dingen uit te halen en in te stoppen.

Stokhouder

Als u op pad wilt met de rolstoel, kan het voorkomen dat het buiten regent. Om de pret niet te laten bederven, kunt u een paraplu meenemen. De paraplu kunt u in een speciale parapluhouder steken en als het onderweg gaat regenen kunt u de paraplu eruit halen. Stopt het met regenen? Dan bergt u de paraplu weer netjes op in de houder. Op deze manier hoeft u niet steeds de paraplu op uw schoot te houden. 

Rolstoelkleed

Als u buiten bent, kan het in de herfst en winter erg koud zijn. Om te voorkomen dat u het erg koud krijgt, kunt u gebruik maken van een speciaal rolstoelkleed. Dit kleed werkt hetzelfde als een slaapzak. U kunt uw benen erin steken, zodat uw benen lekker warm blijven. Een ander voordeel aan dit kleed, is dat deze geheel waterdicht is. Ideaal dus als het plotseling gaat regenen.

Thuiszorgwinkel

Bent u enthousiast geworden over een van deze accessoires voor uw rolstoel? Neem dan een kijkje op de website van thuiszorgwinkel. Zij hebben een ruim aanbod aan rolstoelaccessoires. Ze bieden de mogelijkheid om zowel online als telefonisch te bestellen. Hebt u vragen over een artikel of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en u laten adviseren over de mogelijkheden. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *