Een luxe badkamer: inspiratie voor een wellness badkamer

Ben je van plan om deze zomer jouw badkamer op te knappen? Wat dacht je van om je huidige badkamer om te toveren naar een luxe wellness badkamer? Een luxe wellness badkamer is de ideale plek om volledig tot rust te komen na een zware dag. Het kan ook een plek zijn om jezelf helemaal terug te trekken. En het inrichten is zo simpel als je het zelf maakt: wat dacht je van een grote badkamermeubel van Bathroom Manufactory of simpele verlichtende spiegels? Wij hebben een aantal tips die je op weg helpen naar jouw ideale wellness badkamer.

Zo creëer je een wellness sfeer in jouw badkamer

De waardes die van belang zijn in een wellness badkamer zijn rust en reinheid. Met deze woorden in je hoofd kan je dus gericht gaan shoppen wanneer je nieuwe spullen gaat aanschaffen voor jouw badkamer! Denk bijvoorbeeld aan het kleurenpallet en de materialen die je gaat kiezen voor nieuwe meubels. In veel wellness centra zijn grote lichte tegels veelvoorkomend in combinatie met natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan houten accenten in de grote lijnen van jouw badkamer of rieten mandje som spullen in op te bergen.

Op het gebied van spullen opbergen is het uiteraard zeer belangrijk dat jouw eigen mini wellness centrum spik en span is. Het is dus altijd volledig opgeruimd in jouw badkamer, ook in de kasten! Kies dus voor een badkamermeubel met veel opbergruimte om al je toiletspullen in te zetten. Nog een zaak wat onmisbaar is in een luxe badkamer is muziek. Ga dus voor rustige muziek met eenvoudige klanken. Op vele streaming services hebben ze al afspeellijsten staan die geschikt zijn voor het creëren van een wellness sfeer.

Nog een belangrijke tip: breng de luxe van een sauna in jouw badkamer. Stoom is zeer belangrijk bij een wellness badkamer, omdat het voor een verzorgende en ontspannende effect zorgt. Dit effect kan je zelf heel makkelijk maken door een dieper bad of jouw inloopdouche.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *