Een open badkamer maken

Een open badkamer geeft zowel de badkamer als de slaapkamer een luxe uitstraling, lucht en ruimte. Een open badkamer is soms te zien in luxe hotels en in sommige villa’s. Maar je kunt ook een open badkamer in je eigen huis maken. Met de volgende tips kan je snel alle badkamerrenovaties uitkiezen en uitvoeren zodat ook jij zo’n luxe open badkamer hebt.  

Sanitair  

Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoeveel sanitair er in de badkamer zal zijn. Een douche is essentieel sanitair in een badkamer. Het is dan ook logisch om eerst deze uit te kiezen en de rest van de badkamer erom heen te bouwen. Als je een bad wil in je badkamer dan neemt het nog een groter gedeelte in. De wastafel is ook een onmisbaar stuk sanitair in de moderne badkamer. Hoekmodellen besparen ruimte, maar ovale modellen spreken weer van een duidelijke stijl. Kies dus wat jij mooi vindt er wat er kan in de badkamer. Met accessoires, kranen, spiegels, meubels en een wasbak wordt de wastafel het middelpunt van de badkamer. Natuurlijk is de conventionele spoelbak ook verrassend veelzijdig en verkrijgbaar in alle soorten en maten. Als laatste is het nodig om te bepalen of je een toilet in de badkamer wil hebben.  

Chique snufjes 

Denk bijvoorbeeld aan lichttherapiebaden, massagedouches of echte luxe stoomcabines! Als je veel ruimte heeft, kan je zelfs kiezen voor een echte sauna. Houd er rekening mee dat deze chique snufjes een hoger budget vereisen. Hoe dan ook, er zijn waarschijnlijk enkele goedkope opties die wel binnen het budget passen.  

Sauna’s en jacuzzi  

Het leven wordt stressvoller. Dus men krijgt steeds meer de behoefte aan relaxerende momenten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar moderne Finse sauna’s en infraroodcabines de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid. Beide saunasystemen zorgen op hun eigen manier voor effectieve ontspanning en gezondheidsbevordering. Daarnaast is er een stijging in de populariteit van de jacuzzi. Er zijn vele soorten en maten beschikbaar voor zowel binnen- als buitengebruik. Het kost wel een aardige duit, maar een jacuzzi in een open badkamer geeft het ultieme king-suite gevoel.  

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *