Een wildcamera komt altijd van pas

Voor diegene die niet weten wat een wildcamera is, lichten we het graag even toe. Een wildcamera wordt gebruikt om overdag of ’s nachts dieren in de gaten te houden. Heb je bijvoorbeeld last van muizen en wil je weten waar hun schuilplaats is? Of vind je het gewoon interessant om te zien wat een dier overdag of ’s nachts doet, dan kun je dit vastleggen met een wildcamera. Nu denk je misschien, dat kan toch ook met een normale camera, maar zo werkt het niet. Een wildcamera valt niet op en reageert pas bij beweging. Zo hoef je niet een filmpje van 5 uur terug te kijken, maar filmt de camera alleen de momenten waarop er beweging is te zien.

Een camouflage design

Met een wildcamera kun je onopgemerkt dieren observeren, het beschikt namelijk over een camouflage design waardoor het voor de beestje niet opvalt. Een zilveren of zwarte camera valt te veel op voor de dieren, een camera met camouflage niet. Werk hem daarom ook altijd mooi weg in de omgeving en je camera staat veilig.

Camera met infrarood

De wildcamera is vooral populair voor nacht gebruik, want dan komen de muizen bijvoorbeeld pas tevoorschijn. Voor een wildcamera is dit geen enkel probleem, door het infrarood licht kan het in het donker alles vastleggen wat je wilt. Uiteraard maak je overdag betere foto’s dan ’s nachts, maar dat is uiteraard aan jou zelf. Benieuwd waar je een wildcamera kan kopen? Kijk dan eens bij Webstore 4 IP Camera’s en koop jouw wildcamera vandaag nog, je weet namelijk nooit wanneer het van pas komt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *