Eerste tot uw nieuwe mobiel

Het einde van uw mobiele contract bereikt? Klaar om te upgraden? Je hebt meer keuze dan ooit als het gaat om het kiezen van een nieuwe smartphone. Maar dat betekent ook dat u door de specificaties, merken en modellen moet bladeren. We zijn hier om het voor u te vereenvoudigen.

Om dit advies zo universeel mogelijk te maken, hebben we bepaalde telefoons niet meer aanbevolen, maar u zou de onderstaande richtlijnen moeten kunnen gebruiken om een ​​weloverwogen keuze te maken over de handsets die momenteel op de markt zijn.

Bent u op zoek naar een nieuwe iPhone vanwege een bug of iets anders waardoor uw mobiel niet goed werkt. Kijk dan eerst even bij iPhone reparatie of het mogelijk is om het te repareren. Zo niet, dan kunt u altijd nog kijken of u een nieuwe koopt.

iOS versus Android

Voor sommigen is het softwareplatform waarop hun nieuwe telefoon draait de beste keuze voor hun telefoon. Voor anderen maakt het nauwelijks uit. Mogelijk waren er jaren geleden aanzienlijke verschillen, maar tegenwoordig lijken iOS en Android meer op elkaar dan ooit. Ze lenen tenslotte al jaren functies van elkaar.

De meeste van je favoriete apps, van Facebook tot Spotify, werken prima op beide. En ze bieden allemaal dezelfde fundamentele functies waarmee je alles kunt doen wat je zou willen op een moderne smartphone.

Dat gezegd hebbende, blijft Android het meer aanpasbare mobiele besturingssysteem. Als je wilt, kun je kleine dingen wijzigen, zoals de standaard sms-app of browser, of alles uit de kast halen door elk pictogram en elke widget te vernieuwen om een ​​echt persoonlijke interface te creëren. Apps kunnen ook in diepere delen van de telefoon haken en er meer controle over krijgen.

Een voorbeeld hiervan zijn schermrecorder-apps, waarvan er verschillende zijn voor Android. Afgezien van Apple’s eigen ingebouwde tool, zul je dergelijke apps niet vinden op iOS – ze hebben gewoon niet de nodige toegang om vast te leggen wat er op het scherm te zien is. Elke app is gebouwd op een reeks machtigingen – om je locatie te zien, de microfoon van je telefoon te gebruiken, enzovoort – en om te kunnen opnemen wat er op het scherm te zien is terwijl andere apps actief zijn, is iets dat Apple niet toestaat iOS-apps te vragen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *