Feest bestemmingen in Europa

Veel jongeren trekken er de laatste jaren steeds vaker op uit. Niet zo zeer om prachtige gebouwen of steden te bezoeken, maar om te feesten! Het is een groeiend fenomeen onder de Europese jongeren. Er zijn daarom dan ook heuse feestbestemmingen ontstaan  in verschillende landen, om deze radicale jeugd op te vangen! Vanuit Nederland zijn er ook speciale jongeren reisorganisaties opgezet die alles voor de jeugd uitplannen en regelen. Van de vlucht er naartoe naar de uitjes die je daar kan gaan doen met je vrienden, alles wordt geregeld. De locaties passen zich ook aan naar de toenemende groep jongeren die naar hun land/stad komen. De hotels zijn dicht bij de uitgaansstrip en er zijn ontzettend veel gidsen beschikbaar. Maar waar zijn deze locaties? Hieronder zijn de twee meest populaire bestemmingen uitgelicht.

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van Gymnesiae en de Balearen, een eilanden groep in de Middellandse Zee die behoort tot Spanje. Mallorca is de ideale zon-, zee- en strand bestemming, maar het wordt tegenwoordig ook gezien als een geweldige feest locatie. De stranden zijn fantastisch en de kustgebieden zijn volledig uitgerust om de toeristen te kunnen voorzien van een zorgeloze vakantie. De economie van Mallorca draait voor het grootste deel op de toeristenindustrie. Mallorca wordt in de mooiste maanden van het jaar volledig overspoeld door toeristen. Dus ook jongeren! Er komen zelfs zo veel Nederlandse toeristen dat er complete bars en restaurants zijn die zich alleen richten op de Nederlander! Aan friet en frikadellen geen gebrek op Mallorca. Mallorca heeft één grote strip die parallel loopt aan het strand. Op deze strip is van alles te vinden: Restaurants, clubs, bars, fast-food, streetfood en nog veel meer! De strip is dan ook het centrale punt als je op zoek bent naar leuke feestjes!

Albufeira

Albufeira is een gemeente en tegelijkertijd een badplaats gelegen in het district Faro in de Algarve in Portugal, de zuidelijkste provincie van Portugal. Albufeira is ten opzichte van Mallorca een iets completer plaatje. Albufeira en de omgeving er omheen straling authenticiteit uit en geven een goede weerspiegeling van de vroegere cultuur in Portugal. Het is dan ook niet vreemd dat er veel toeristen naar Faro komen om speciale gebieden, gebouwen of geschiedenis kenmerken te bezoeken. Daarnaast is Albufeira een van de weinige plekken in Europa met meer dan 3000 zonuren per jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de zon jouw gehele vakantie achter wolken verborgen blijft. Nadat de zonsondergang afgelopen is, komt de gehele stad tot leven. Albufeira staat dan ook bekend voor het bruisende nachtleven. Iedere feestganger zal hier volledig uit zijn dak kunnen gaan!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *