Gemakkelijk inkt bestellen bij Inktmedia

Hoewel de digitalisering in volle gang is kunnen we niet zonder printers en dus ook niet zonder inktcartridges. Voor goedkope inktcartridges van hoge kwaliteit bent u bij Inktmedia aan het juiste adres. 

Prijs/kwaliteit verhouding  

De inktcartridges van Inktmedia zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook nog eens van een erg hoge kwaliteit. Dat blijkt ook wel uit de ISO-norm die alle inktcartridges van Inktmedia hebben. Inktmedia is zo overtuigd van de hoge kwaliteit inktcartridges, dat ze standaard 1 jaar garantie op alle inktcartridges bieden. Inktmedia kan de inktcartridges erg goedkoop aanbieden, zonder in te leveren op kwaliteit, omdat ze slimme en grote inkopen doen. Door de geweldige prijs/kwaliteit verhouding zou ik iedereen aanbevelen om inktcartridges bij Inktmedia te bestellen.  

Makkelijk gevonden 

Inktmedia biedt inktpatronen aan van verschillende merken. Let er dus goed op dat je inktcartridges besteld die in de printer kunnen. Je kan natuurlijk altijd even kijken naar de huidige inktcartridge, staat hier een nummer op? Staat hier geen nummer op of heeft u geen inkt gekocht voor de huidige printer? Ga dan opzoek naar het printertype. Dit type staat vaak op de printer bij het merk of achterop bij de stekkers. Alle inktcartridges van Inktmedia zijn zowel op printertype als cartridgenummer te vinden. Hierdoor is het altijd gemakkelijk om de juiste cartridge te vinden voor je printer.  

Snel bezorgd 

Via de webshop van Inktmedia kan je gemakkelijk printerinkt kopen. Zodra de bestelling binnen is zal Inktmedia zorgen dat het product binnen 24 uur verzonden is. Dit betekend dat als jij een bestelling plaatst voor 18:00, zij het de volgende werkdag al kunnen leveren. Bestellingen boven de €50 euro worden trouwens gratis bezorgd. Het levert dus voordeel op om in bulk te bestellen bij Inktmedia. Het voordeel hiervan is ook dat je dan een voorraad hebt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de inkt op gaat, net bij een belangrijk document.  

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *