Hier mogen we nú heen!

De zomer is begonnen, dat betekend vakantie! In Nederland wordt er flink versoepeld in de maatregelen en ook op andere locaties in de wereld zal dit gebeuren of is dit al gebeurt. Er zijn een hoop bestemmingen met code geel, wat tegenwoordig betekend dat je er op vakantie mag gaan. We geven graag een leuk overzichtje van bestemmingen waar je nú een vakantie naartoe kunt boeken.

Ibiza

Het bruisende en idyllische eiland Ibiza heeft code geel. Online kun je al genieten van vakantiekiekjes van mensen die hierheen zijn gereisd. Er is geen avondklok meer, maar je moet nog wel op verschillende plaatsen een mondkapje dragen. Als je je aan de plaatselijke regels houdt kun je heerlijk vrij ronddwalen over het eiland. Ontdek het eiland van Santa Eulalia tot san lorenzo Ibiza.

Italië

Ook reizen naar Italië is weer mogelijk. Het land wat in het begin zo hard is getroffen heeft ook weer code geel en is toegankelijk voor vakantiegangers. Geniet aan een van de prachtige stranden of maak een stedentrip vaan Rome of Venetië. Ook de vele prachtige meren kun je weer bezoeken. Voor ieder wat wils in dit fantastische land.

(Delen van) Griekenland

Zakynthos, Lesbos, Samos en Rodos zijn maar een paar van de eilanden en gebieden van Griekenland waar je weer heen mag reizen. Niet heel Griekenland heeft code geel, maar genoeg van Griekenlands prachtige eilanden zijn weer open voor vakantiegangers. Er zijn genoeg reisorganisaties zoals Traveleers die hier reizen naartoe organiseren. Let wel op dat je alle benodigde papieren op tijd bij elkaar hebt, want er is nog wel wat extra papierwerk nodig om naar en van een aantal van deze bestemmingen te vliegen.

Aruba

Voor de avontuurlijke reiziger die het aandurft om wat verder te vliegen en Europa te verlaten is ook Aruba een mogelijkheid. Ook dit bijzondere eiland heeft code geel en mag bereisd worden. Voor deze bestemming is wel een gezondheidsverklaring nodig en zorg ook dat je mondkapjes meeneemt aangezien deze nog op veel plaatsen verplicht zijn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *