Hoe het kan dat Mega Food Stunter zo goedkoop is

Mega Food Stunter is een webshop waar je eten voor een genadeloos lage prijs kan kopen. Neem bijvoorbeeld het Mega Food Stunter verrassingspakket waar je maar liefst 9 kilo verrassingsvlees op de mat krijgt voor maar €35,-. In de supermarkt had je voor die hoeveelheid het dubbele betaald. De vraag die dan bij iedereen opkomt. Hoe kunnen ze dit zo goedkoop aanbieden. Dat wordt in de onderstaande blog behandeld.  

Voorraad gestuurd assortiment 

Supermarkten investeren veel geld in het krijgen van een constant assortiment dat exact aansluit op de behoefte van de klant. Maar dat is ook terug te zien in de prijs. Mega Food Stunter levert wat er momenteel beschikbaar is. Doordat ze leveren wat er op dat moment verkrijgbaar is, kunnen ze de prijzen van de producten laag houden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het assortiment continu verandert: je kunt telkens weer kiezen uit verschillende aanbiedingen. Dit betekent dat ze de exacte inhoud van de verzamelde pakketten niet kunnen geven. En bovendien zijn de verrassingsarrangementen altijd ingesteld om iedereen aangenaam te verrassen. 

 Afgewezen producten 

Veel van de producten van Mega Food Stunter hebben kleine afwijkingen. Door kleine afwijkingen komen de producten niet in de winkelrekken terecht. Dit betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit is afgenomen. Denk bijvoorbeeld aan variaties in productgewicht of seizoensgebonden producten.   

Massa inkopen 

Mega Food Stunter koopt groot in en ze leveren in groter hoeveelheden dan in een supermarkt. Je bestelt bij Mega Food Stunter dus ook meer dan bij een supermarkt. Dit draagt ook bij aan de lagere prijzen die ze kunnen bieden. Door producten vakkundig in te vriezen, zorgen ze voor het behoud van hun kwaliteit. Zorg dus voor voldoende vriesruimte of deel een aankoop met familie, vrienden, collega’s of buren. Stel je koopt 20 maiskippen in voor €25,- Dan heb je wel een redelijke diepvriezer nodig om ze allemaal in te kunnen bewaren. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *