Hoe je ook gewoon thuis lekker kunt sporten

Thuissporten hoeft niet saai en vervelend te zijn. Door wat simpele dingen aan te schaffen kun jij jezelf een uitdagende workout geven die gelijk staat als een volledige workout in de sportschool. Je kunt zelf bepalen of je meer van fitness houdt, liever krachten traint of een combinatie tussen beide zoekt. Ook hoeven sportartikelen ook niet meer onbetaalbaar te zijn. Kijk even bij Vikingchoice voor betaalbare sportartikelen. Daar hebben ze een ruim aanbod en veel kennis over sportartikelen speciaal voor thuis.

De beste sport spullen om thuis te kunnen fitnessen

Om lekker thuis te kunnen fitnessen heb je als eerste een fitnessmat nodig. Hiermee en hierop kun je verschillende lichaamseigen oefeningen en yogaoefeningen uitvoeren zonder dat je pijn in je rug, benen of armen krijgt. Alleen spierpijn natuurlijk nadat je klaar bent met trainen! Wil je wat actievere oefeningen doen, kijk dan naar een aerobic step, een hometrainer of een loopband. Hou bij het aankopen van een fitnessapparaat altijd rekening met de maximale lengte en maximale belasting van het apparaat. Na het fitnessen lekker je spieren even ontspannen en masseren? Kijk dan naar een elektrische trilplaat.

De beste sportspullen om thuis te kunnen krachttrainen

De beste sport spullen om thuis te kunnen krachttrainen zijn dumbells, kettlebell’s en haltergewichten. Om jouw krachten en spiermassa te vergroten zul je jouw spieren intensief moeten aanspannen tot de overbelasting grens. Wanneer je deze hebt bereikt geef je de getrainde spiergroepen enkele dagen rust om vervolgens de intensieve inspanning weer te herhalen. Naast losse gewichten kan je nog een halterbank aanschaffen. Hiermee kun je weer extra nieuwe oefeningen doen met jouw bestaande gewichten. Wil je alle denkbare oefeningen uitvoeren op 1 apparaat? Ga dan voor een krachtstation waarop je alle oefeningen kan uitvoeren met het gewicht dat bij jouw niveau past.

Jumping Fitness voor een unieke maar intensieve workout

Spinning, krachttraining en fitness. Het zijn zo’n beetje de standaard onderdelen in een sportschool geworden. Wil je een keer wat anders? Iets dat intensief en explosief is? Iets wat je alleen kan doen, maar ook in groepsverband? Ga dan voor een Jumping Fitness trampoline. Al springend kun je oefeningen doen met dumbells, of je volgt een online les waar je in 15 minuten helemaal tot het uiterste gaat. Bij een Jumping fitness gaat het er niet om hoe hoog je spring, maar om hoe je zo vaak en zo snel mogelijk bepaalde bewegingen kunt doen. Je duwt jezelf omhoog en trekt jezelf weer naar beneden. Een workout die werkelijk elke spier in je lichaam bereikt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *