Hoe kun je gemakkelijk al je loterijen in een keer opzeggen?

Doe jij mij aan een of meerdere loterijen? Dan is er een grote kans dat je een dief van je eigen portemonnee bent. Veel loterijen zijn namelijk relatief duur in verhouding met de kans dat je daadwerkelijk iets wint. Laat staan dat je hieruit je inleg terugverdiend. Nu de inflatie toeneemt en ook de energierekeningen blijven stijgen, leven veel mensen in een financiële onzekerheid. Loterijen zijn vaak erg zonde van het geld en dit geld hebben de meeste mensen harder nodig dan ooit. Op dit moment kun je jouw lidmaatschap op deze loterijen dus echt wel missen, zeker als je kijkt naar hoeveel het je gemiddeld oplevert. 

Meedoen met een loterij

Meedoen met een loterij is makkelijk. Je hoeft je vaak maar eenmalig aan te melden, en speelt hierna automatisch mee. Voor het verder meespelen hoef je dus niets meer te doen. Meespelen met een loterij heeft wel één nadeel: de kans dat je ook daadwerkelijk de hoofdprijs wint is ontzettend klein. De winkans is namelijk bij de BankGiro loterij 1 op 790.499, speel je mee met de Vriendenloterij dan is deze kans 1 op 510.000. Bij beiden loterijen is de daadwerkelijke winkans dus erg klein. Stel je dat wel iets wint, dan is dit vaak ook ver van de hoofdprijs, en ben je dus niet in een klap miljonair. Vaak win je niet veel meer dan een bosje bloemen, een bak ijs of een pak stroopwafels. Daar heb je dan al die jaren je geld aan uitgegeven, dat geld had achteraf misschien beter besteed kunnen worden. 

Loterijen opzeggen

Als je de hiervoor genoemde factoren in overweging neemt, dan kom je wellicht tot de conclusie dat het tijd is om je abonnementen op verschillende loterijen op te zeggen. Helaas is het zo dat het opzeggen van een loterij vaak niet zo gemakkelijk gaat als dat je zou willen. Bij veel loterijen proberen ze je erop te sturen dat je gaat bellen om je opzegging te regelen, dit zou namelijk sneller gaan. Wanneer je dit doet krijg je echter vaak iemand aan de lijn die je niet per se wilt helpen met je opzegging, maar je een ander aanbod probeert te doen om ervoor te zorgen dat je toch nog lid blijft bij je loterij. Hiermee word je dus niet per se direct verder geholpen om je bespaarplan door te voeren. Toch wil je graag de Vriendenloterij opzeggen of de BankGiro loterij opzeggen, dus je gaat op zoek naar andere alternatieven. Wat je bij veel loterijen ziet is dat andere contactgegevens verstopt zijn op de website, ze hebben het dus expres lastig gemaakt voor jou om je opzegging te regelen. Gelukkig zijn er tegenwoordig online opzegservices zoals Xpendy die dit gemakkelijk voor jou kunnen regelen. Zij hebben alle contactgegevens van deze bedrijven al gevonden en kunnen voor jou ook je volledige opzegging uit handen nemen. Zo kan je met niet al te veel moeite alsnog gemakkelijk de Vriendenloterij opzeggen, en lekker besparen op je onnodige abonnementen. Zo kan jij weer verder met de dingen die echt belangrijk zijn. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *