Een man versieren: hoe doe ik dat?

Versier-skills: de één heeft ze meer dan de ander. Voor sommige vrouwen lijkt het een natuurlijke habitat om een man te versieren. Maar niet voor iedere vrouw is het zo gemakkelijk om een man voor haar te winnen. Sommige vrouwen zijn nou eenmaal niet zo goed met versiertrucs. Of dit nou komt door de zenuwen, een gebrek aan zelfvertrouwen of simpelweg geen inspiratie hebben: vervelend is het zeker. Dus bij deze een paar versiertrucs! Pas ze vooral toe als jij binnenkort een leuke vent tegen het lijf loopt.

Oók mannen zijn onzeker!

Je zult het misschien niet snel zeggen, maar ook mannen zijn onzeker. Ze kunnen het goed verbergen, dat wel. Maar als een man je niet aanspreekt of je niet op zoekt, wil dat niet meteen zeggen dat hij geen interesse heeft. Sommige mannen vinden het nou eenmaal doodeng om een vrouw aan te spreken. Zoveel verschillen ze niet van ons, vrouwen, dus! Onthoud dat.

Ben duidelijk en concreet

Wij vrouwen hebben er soms een handje van om een tikkeltje té subtiel te zijn in onze hints richting mannen. We draaien er nog weleens om heen. Terwijl mannen juist gebaat kunnen zijn bij duidelijkheid. Dus wil je met een man op date? Wees duidelijk! Kom met een voorstel. Nodig hem uit voor een avondje wijn proeven (budgetwijnen genoeg!) of ga een potje poulen. Genoeg leuke ideeën. Voorkom in ieder geval dat er niets concreets wordt afgesproken en jullie om elkaar heen blijven draaien.

Oogcontact doet wonderen!

Wanneer je een man net iets te lang in zijn ogen aankijkt, is de kans groot dat hij jou extra interessant gaat vinden. Door oogcontact kan er behoorlijk wat spanning worden opgebouwd. Praat hij tegen je? Kijk hem net iets langer aan. Het werkt echt!

Touchy-touch

Cliché, maar toch ook echt waar. Aanrakingen helpen bij het versieren van een man! En dit hoeft echt niet zo obvious te gebeuren. Raak hem aan als je moet lachen. Ga net even een stapje dichterbij staan als je naast hem staat te praten. Mannen zijn er gevoelig voor, let maar op. Zeker als jij ook nog eens de lekkerste parfum ooit op hebt. Succes met versieren!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *