Hoogstens tijd om je zomervakantie plannen te maken!

Na bijna een jaar van vakantietekort beginnen gefrustreerde wereldreizigers te dromen van weer vrij reizen. De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jong die gisteren plaats vond geeft ons wat positievere verwachtingen voor de toekomst van het reizen. Op 23 maart wordt er namelijk opnieuw gekeken naar het reisadvies vanaf de maand mei. Aangezien er op dat moment al een aardig deel van onze bevolking gevaccineerd zal zijn, hopen we dat er over twee weken bekend wordt gemaakt dat we in de zomer op vakantie kunnen. Stop de zonnebrand van Australian Gold alvast in je strandtas en speur het internet af naar jouw ideale vakantie!

Waar naartoe te reizen na Covid-19

Nu landen over de hele wereld hun deuren voor toerisme weer beginnen te openen, kunnen we niet wachten om daadwerkelijk in het vliegtuig – of de auto – te stappen om op vakantie te gaan. Laten we samen eens kijken naar de ideale bestemmingen!

Vakantie binnen Europa

Veel vakantiegangers spenderen hun zomervakantie binnen de Europese grenzen. Dit jaar zullen nóg meer vakantiegangers dicht bij huis proberen te blijven. Dit voelt namelijk iets veiliger aan. Maar dat betekent niet dat je terug moet naar die camping in Frankrijk of drie weken lang in een all-inclusive resort moet gaan zitten. Denk eens aan het huren van een camper of maak een roadtrip met je eigen auto en overnacht in kleine boetiek hotels. Super Corona-proof!

Reizen naar verre bestemmingen

Europa lijkt misschien de veiligste optie, maar er zijn een tal aan verre landen die bijna geen Corona-besmettingen hebben gekend. De theorie hierachter maakt even niet zoveel uit, maar dit zijn de landen met weinig besmettingen: Mongolië (215 besmettingen), Kyrgyzstan (3726), Tajikistan (5630), Nieuw-Zeeland (1166), Australië (7519) of Nepal (10728). Vergeet in ieder geval geen negatief testbewijs mee te nemen naar deze landen en pak al je Australian Gold in. Een ding is zeker, jij komt met een mooi kleurtje terug!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *