Houdt uw kat in de gaten met een microchip kattenluik

Als u uw kat buiten toegang geeft via een kattenluik, heeft u zich ooit afgevraagd hoe vaak ze het gebruiken en hoeveel tijd ze in of buiten het huis doorbrengen? Sure Petcare heeft ’s werelds meest geavanceerde kattenluik gelanceerd, het SureFlap Microchip kattenluik Connect, dat u inzicht kan geven in de dag van uw kat en u kan helpen contact te houden met uw huisdier wanneer u niet thuis bent.

Het kattenluik met chip geeft u meer gemoedsrust dat uw katten een gelukkige, gezonde levensstijl hebben. Het kattenluik linkt via een hub naar de Sure Petcare-app en bewaakt de activiteit van uw huisdieren wanneer ze uw huis binnenkomen of verlaten. Elke keer dat je kat hem gebruikt, ontvang je een melding, zodat je hem in de gaten kunt houden als je aan het werk bent, ’s avonds of zelfs op vakantie. U kunt app-toegang delen met vrienden en familie, zodat iedereen die naar uw huisdier kijkt terwijl u niet thuis bent, ook hun bewegingen in de gaten kan houden.

Grafieken in de app volgen de activiteit van uw huisdier in de tijd. Hierdoor kunt u de gedragskenmerken van uw huisdier volgen en opmerken of er significante veranderingen zijn. Veranderingen in de activiteit van een huisdier kunnen een indicatie zijn van ziekte. Als uw kat bijvoorbeeld vaker de tuin in gaat, kan dit betekenen dat hij vaker naar het toilet gaat, iets wat u zich misschien niet realiseert met een gewoon kattenluik. Met het Microchip Cat Flap Connect kunt u mogelijke ziektes identificeren en sneller behandelen.

Het Microchip kattenluik Connect is selectief in- en uitstappen, wat betekent dat u in huizen met meerdere katten bepaalde katten binnen kunt houden terwijl u uw andere katten vrij laat komen en gaan. Katten kunnen permanent of tijdelijk binnenshuis worden gehouden – het is gemakkelijk om op elk gewenst moment de uitgangsrechten van een kat in de app te wijzigen. Als een kat die alleen binnenshuis is ontsnapt door een open deur of raam, zorgt de veiligheidsleermodus ervoor dat ze weer naar binnen kunnen via het kattenluik.

Het Microchip Cat Flap Connect maakt gebruik van microchip-leestechnologie om indringers buiten te houden. Het beschikt ook over een avondklokmodus die kan worden gebruikt om uw katten ’s nachts binnen te houden om ze extra veilig te houden als de zon ondergaat. De deur kan ook op afstand worden vergrendeld, zodat als u laat thuiskomt of het weer slecht wordt, u het kattenluik overal kunt vergrendelen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *