Huishoudtrappen

Hij mag niet ontbreken in een huis; de huishoudtrap. Hij is verkrijgbaar in meerdere vormen en maten. Welke huishoudtrap moet je kopen? We helpen je graag.


Bepaal waar je hem voor gaat gebruiken

Ga je een huishoudtrap kopen dan moet je bepalen hoe je hem gaat gebruiken. Daarvoor bepaal je de maximale hoogte waar je de trap voor nodig gaat hebben. Hiermee bepaal je het aantal treden dat je nieuwe trap moet hebben. Daarnaast moet je bepalen of je de trap vaak gaat verplaatsen. Dit is belangrijk voor de keuze van het type trap dat je koopt. Kun je de trap vaak laten staan op een plaats wanneer je aan het werk bent? Of moet je de trap steeds een stukje verplaatsen. Als laatste bepaal je of het handig is om op de bovenste trede te kunnen staan.

De enkele huishoudtrap

Een trap die je regelmatig moet verplaatsen mag natuurlijk niet te zwaar zijn. Daarvoor is de enkele huishoudtrap gemaakt. Deze trap heeft aan een zijde treden die je beklimt. Doordat hij aan een zijde treden heeft is hij niet zwaar. Hi is verkrijgbaar tot 12 treden. Deze trap koop je dus wanneer je de trap gaat gebruiken om ramen te zemen of om het huis schoon te maken.

Een dubbele huishoudtrap

Wanneer je gaat klussen aan een en hetzelfde punt in huis dan koop je het beste een dubbeltrap. Wanneer je een lamp op moet hangen of je wilt iets ander aan het plafond bevestigen, wil je de trap laten staan. Doordat je de trap van twee zijden kan beklimmen kun je toch overal goed bij zonder deze te verplaatsen. 

Plateautrap gebruiken

Een plateautrap heeft doorlopende steilen. De steilen zijn de zijkanten van de trap. Daardoor mag je bij deze trappen op de bovenste trede staan. Deze trap koop je dus wanneer je vaak op dezelfde hoogte werkt maar af en toe toch net iets hoger wilt kunnen komen. Dat gaat met deze trap op een veilige manier.

Je huishoudtrap kopen bij Van Eldik Ladders

Heb je een goede keuze gemaakt? Dan koop je je nieuwe huishoudtrap natuurlijk bij Van Eldik Ladders. Zij hebben verstand van klimmaterialen. Daardoor zijn ze in staat je te voorzien van het beste advies als het gaat om het kopen van een huishoudtrap. De trappen staan gewoon op voorraad in het magazijn. Heb je vragen over je nieuwe trap? Kom dan langs in de werkplaats of bel even.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *