Let it snow!

December, januari, februari en nog een deel van maart, je weet wat dat betekent: Het is weer winter! De bladeren zijn weer gevallen, de dagen zijn korter en niet te vergeten: het wordt kouder! We hebben dit jaar al mogen boffen van de sneeuwval, al was niet iedereen hier op voorbereid! Veel mensen waren langzamerhand aan het voorbereiden voor de lente, maar ze moeten toch nog even wachten op het echte lenteweer!

Inpakken tegen de kou

Door Corona is het lastig geweest om aan een goede winterjas te komen. Bestellen moest online en dat gaat toch net wat minder soepel dan wanneer je het online besteld. Je hebt net niet de goede maat, de kleur was niet wat je gehoopt had, noem het allemaal maar op. Toch hebben modeontwerpers in deze lastige tijd niet stilgezeten, maar alsnog hun best gedaan om voor hun klanten de mooiste, leukste en ook zeker de warmste winterjassen op de markt te brengen! Er komen zeker nog een aantal koude dagen tegemoet, dus om jezelf zo dik mogelijk in te pakken is helemaal niet zo’n slecht idee.

AB Lifestyle

AB Lifestyle, het merk van voetballer Alexander Büttner, is dit jaar flink aan de bak gegaan en heeft een heel nieuw model op de markt gebracht. De AB lifestyle Jacket Hooded down. Het is een jas met dubbele rits, die zo comfortabel en warm is dat hij zelfs als ski-jas gebruikt kan worden! Klanten waren zo tevreden met het product, dat veel merken de voetsporen van AB Lifestyle ging volgen om zelf ook deze jassen te creëren. Niet alleen de Hooded Down, maar ook de AB Lifestyle Parka Jacket Black was dit jaar weer een groot succes!

Wat draag jij het liefst?

Toch is niet iedereen fan van de dikke winterjas en zij kleden zich liever aan met warme accessoires. Welk type ben jij? Ga jij liever voor de dikke winterjas of voor een dunnere jas, met heel veel accessoires? Misschien ben je er nog helemaal niet uit! Open je browser en ga opzoek naar jouw winteroutfit! Shop onder andere bij Crivaldi te Oosterhout en nog veel meer!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *