Let op deze 4 pijlers bij het kiezen van een business tas!

In de businesswereld is het belangrijk dat je er representatief uitziet. Een overvolle versleten rugzak zal hier niet aan bijdragen. Ga voor een formele business tas. Deze smalle leren laptoptas zal de gewenste uitstraling geven. Let op de onderstaande 4 pijlers bij het kiezen van een laptoptas. 

Quality is key  

Kies voor een business tas van hoge kwaliteit, want een kwaliteitstas zal lang meegaan. Laptoptassen van leer van zullen er met de jaren zelfs nog verbazingwekkender uit zien dan op het moment van aankoop. Dat is niet het geval bij een laptoptas gemaakt van kunstmatige materialen zoals nep leer. Deze kan je dan ook beter vermijden.  

Ga voor comfort! 

Kies voor een tas met veel comfort. Dit betekent zacht en soepel leer waar geen scherpe onafgewerkte randjes aan zitten. Gewatteerde schouderbanden is een must als het gaat om comfort. Hierdoor zal de laptoptas je schouder heel laten, zelfs wanneer die zwaar beladen is. Het is om die reden ook goed als het gewicht van de tas gelijkmatig over alle delen wordt verdeeld. Hierdoor kan je je bovenrug behoorlijk ontspannen houden wat rugklachten vermijdt.  

Weet hoe groot de business tas moet zijn 

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een laptoptas heeft besteld waar de laptop niet in paste. Vertrouw dus niet op je inschattingsvermogen, want meten is weten. Meet de grootte van je laptop zodat je weet hoe groot de business tas minimaal moet zijn. Hoogstwaarschijnlijk wil je naast je laptop nog andere items meenemen. Bijvoorbeeld een muis, koptelefoon, harde schijven, oplader, enz. Dus afhankelijk van alle spullen die erin moeten kan je een laptoptas kopen van de juiste grootte. Onze beste aanbeveling is om een tas te kopen met aparte vakken voor elk soort spullen. Je laptop blijft dan beschermd tegen alle soorten krassen van andere dingen, en de andere items zijn beschermd tegen de zware laptop. Alle soorten spullen zullen ook goed geordend zijn in die structuur van de tas. Hierdoor is meteen ook het gewicht goed verdeeld waardoor je weer een stukje extra comfort hebt.  

Kies er één die je mooi vindt! 

Je leren business tas moet bij je stijl passen. Misschien heb je een andere smaak over hoe je tas eruit moet zien, op basis van het ontwerp of andere dingen. Je zal de business tas de hele dag bij je dragen, kies er daarom één die je echt mooi vindt.  

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *