Moet ik een print abonnement afsluiten?


HP heeft sinds kort een abonnement voor printen in de markt gezet: HP Instant Ink. En ook als je maar af en toe print, kan een print abonnement toch voordelig zijn. Prijs daargelaten, een abonnement komt met veel gemakken. Om erachter te komen of een print abonnement iets voor jou is, nodig ik je uit om verder te lezen. In deze blog zal ik je alles vertellen over HP Instant Ink.

Wat houd het in?

Bij een print abonnement betaal je een vast bedrag per maand voor een vast aantal te printen pagina’s. De printer zelf is natuurlijk niet inbegrepen, maar de cartridges wel. Deze worden indien nodig gratis bij u thuisbezorgd. U hoeft het niet in de gaten te houden, want de printer bestelt automatisch cartridges als deze op zijn. Omdat u niet betaalt voor de inkt, maar per pagina, is het even duur om kleurenfoto’s af te drukken als een pagina met een paar woorden. Dit betekent dus nog meer voordeel.

Het is flexibel

Het print abonnement is ook heel flexibel. Want als je je limiet hebt bereikt, wil je toch kunnen printen wanneer dat nodig is. Net als bij een internet- of belminuten abonnement, kunt u het gewoon blijven gebruiken. Extra verbruik wordt gewoon bij je maandelijkse factuur opgeteld, en wat je die maand niet gebruikt hebt, kun je meenemen naar de volgende maand.

Het is voordeliger

De prijzen van de abonnementen liggen tussen €0,99 en €24,99. Voor €0,99 kun je 15 pagina’s per maand printen, voor €24,99 700 pagina’s en alles daartussenin. HP heeft dus voor iedereen een print abonnement dat past bij hun gebruiksgewoonten. Het is erg voordelig voor grootgebruikers, maar ook voor mensen die af en toe printen. Een setje zwarte en kleureninkt kost al gauw €30. Voor grootgebruikers is het dus voordelig omdat de prijs per A-4 vel lager is. Voor mensen die af en toe afdrukken, is het extra handig dat ze in termijnen betalen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *