Mooi ontworpen Bianco Evento trouwjurk bij My Vintage Boudoir

Maak een pasafspraak voor een Bianco Evento trouwjurk

De stylisten en coupeuses van My Vintage Boudoir hebben één missie: u op uw mooist te laten stralen in een bruidsjurk van een kwaliteitsmerk. Bijvoorbeeld een ingetogen Bianco Evento trouwjurk of een bruidsjurk van Enzoani of Diane Legrand. Hiermee wordt uw droomdag een groot succes en zijn alle ogen op u gericht. Deze sfeervolle bruidsboetiek heeft niet alleen nieuwe bruidsjurken, maar ook vintage exemplaren van bekende merken.

Bianco Evento trouwjurken: minder is meer

Wie niet van jurken met onnodig veel details houdt, kan bij het Duitse merk Bianco Evento haar hart ophalen. Bij My Vintage Boudoir kunt u een Bianco Evento trouwjurk in alle rust samen met uw entourage komen passen. ‘Less is more’ – minder is meer – is de uitdrukking die de creaties van dit bruidsmodelabel goed samenvat. De goed betaalbare bruidsjurken hebben een klassiek silhouet en prachtige details van luxe stoffen. Ook plus size maten vindt u in de collectie.

Schitterende collectie bij My Vintage Boudoir

Wilt u bij My Vintage Boudoir genieten van een onvergetelijke shopervaring? Maak dan een vrijblijvende afspraak, zodat u de mooi ingerichte boetiek helemaal voor uzelf en uw gezelschap heeft. Onder het genot van cappuccino, thee en lekkernijen bespreekt u samen met de adviseur hoe uw droomjurk eruit zou moeten zien. De jurken in deze bruidswinkel in Dordrecht zijn er in de maten 34 tot en met 46 en daarnaast in grote maten tot en met maat 56. De jurken zijn direct uit voorraad leverbaar.

Talloze klanten hebben al van een gratis passessie bij deze boetiek genoten en hun ideale jurk gevonden. Gaat u voor een Bianco Evento trouwjurk of een zo goed als nieuwe vintage bruidsjurk? Na uw huwelijksfeest kunt u contact opnemen met My Vintage Boudoir. In overleg kan uw trouwjurk uit de nieuwe collectie dan mogelijk in de vintagecollectie worden opgenomen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *