Musthaves voor de kinderkamer

Niet alleen je kind maar ook jij geniet dagelijks van de kinderkamer. Deze is helemaal ingericht zoals jij dat wilt. Maar na een tijdje wil je een beetje verandering en je kleintje is na een tijdje ook uitgekeken op de kinderkamer. Wij geven jou tips hoe je de kinderkamer tot een waar kinderparadijs kunt omtoveren.

Hang een klamboe op

Een klamboe geeft sfeer aan je kinderkamertje. Je creƫert hiermee de looks van een hemelbed en je kleintje belandt elke avond in een droomparadijs.

Een groeimeter

Houd de groei van je engeltje bij met een leuke groeimeter. Je kunt kiezen voor een leuke gepersonaliseerde groeimeter met de naam of geboortedatum van je kind erop, of je koopt een groeimeter met leuke afbeeldingen van Nijntje of Woezel en Pip. De groeimeter kan ook opgerold worden, dit is niet alleen leuk voor nu maar ook voor later!

Sterren voor aan het plafond

In combinatie met een klamboe zijn glow in the dark sterren helemaal fantastisch aan het plafond. Dat wordt gegarandeerd een ticket naar dromenland!

Muur met krijtbordverf

Tekenen en krijten is toch wel favoriet van onze kinderen. Wat dan een super leuk idee is, om een muur met krijtbordverf te schilderen, zodat je kleine altijd zijn of haar creativiteit op die ene muur kwijt kan! Hopelijk blijft het wel echt bij deze ene muur ?

Deurstickers

Niets is leuker dan een gepersonaliseerde sticker voor op de deur. De stickers die je koopt bij Goedgemerkt zijn ook nog eens herplaatsbaar. Verplaats de sticker eenvoudig van de deur naar de kast als je deze zat bent.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *