Nieuwste muurdecoratie trends

De laatste tijd worden er een aantal muurdecoraties opvallend vaak gezien. Deze zullen zich de komende tijd gaan ontplooien als heuse trends in de wereld van muurdecoraties. Ben jij nog op zoek naar nieuwe stukken decoratie voor jouw muur? Misschien kan jij je helemaal vinden in één van deze muurdecoratie trends.  

Diamond painting 

Misschien heb je er al wel van gehoord: diamond painting. Dit is een vorm van muurdecoratie die tegenwoordig helemaal in is. Voor de mensen die het nog niet kennen, het heeft wat weg van mozaïek. Het is namelijk een schilderij dat bestaat uit veel kleine diamantjes, maar van een afstand ziet het geheel eruit als een schilderij. Het leuke aan deze trend is dat je deze muurdecoratie zelf maakt. Zelf een mozaïek leggen klinkt misschien moeilijk, maar laat dit je niet afschrikken. Het is namelijk heel simpel. Je gaat naar een diamond painting winkel. Daar kan je een afbeelding kiezen die je als decoratie op je muur zou willen hebben. De winkel met diamond painting geeft je dan de benodigde diamantjes mee in de juiste kleuren. Thuis kan je de kleurenkaart volgen om te weten waar je welke kleur diamant moet plakken. Het is een leuke bezigheid om je tijd mee te vullen en het eindresultaat is schitterend. Alleen voor het trotse gevoel dat je decoratie aan de muur hebt hangen die je zelf hebt gemaakt, zou ik een diamond painting al aanraden.  

Neonverlichting 

Wat tegenwoordig ook steeds vaker gezien wordt is neonverlichting als muurdecoratie. Dit kan je helaas niet zelf maken. Maar als het ’s avonds donker is kan je deze muurdecoratie inpluggen en genieten van de mooie sfeerverlichting die het geeft. Neonverlichting geeft een hele stadse feestelijke sfeer aan de kamer en wordt daarmee vooral een muurdecoratie trend onder jongeren. En wanneer je dan je zelfgemaakte decoratie daarnaast ziet hangen op de muur, kan je niet anders dan trots zijn op het resultaat.

Meer groen 

Er zal steeds meer groen aan de muren gezien gaan worden. Steeds meer mensen hechten meer waarde aan de instandhouding van de natuur. De mooie pure natuur die er aan deze maatschappij onderdoor gaat. We zien door de opkomst van stedelijke gebieden steeds minder groen in Nederland. Hierin zou je dus ook weer kunnen kiezen voor een Diamond Painting met bijvoorbeeld bloemen of een mooi landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *