Pensioen in zicht? Volg dan deze cursus

Pensioen is een fijn vooruitzicht. Na jarenlang hard gewerkt te hebben, heb je dan eindelijk vakantie voor de rest van je leven. Of dit nu op de pensioenleeftijd van 67 of op een eerdere leeftijd is, ondanks dat het een fijn vooruitzicht is kan het voor veel mensen ook wennen zijn. Je hebt namelijk je hele leven of gestudeerd of gewerkt en dan krijg je opeens veel vrije tijd.

Om handvatten hiervoor te krijgen en te leren over ritme en balans in je vrije tijd kun je de cursus pensioen in zicht volgen. Deze cursus, die aangeboden wordt door Essenburgh via www.essenburgh.com, helpt je met het indelen van je pensioen op een manier die fijn voor je is.

Verschillende opties voor de cursus

Als je de cursus Pensioen in zicht wilt gaan volgen, dan kun je kiezen voor verschillende invullingen van de cursus. Bij elke cursus krijg je handvatten mee over het leven als je met pensioen bent. Je leert bijvoorbeeld over ritme en balans als je veel vrije tijd hebt en wat je eventueel kunt gaan doen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus in verschillende settingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld met een groep op reis naar het buitenland, maar je kunt ook met een groep gaan wandelen, fietsen, golven, schilderen of een andere leuke hobby.

Wat je meeneemt van de cursus

Uiteindelijk zul je dan veel geleerd hebben van de cursus. Je leert bij de cursus hoe je je vrije tijd tijdens je pensioen in kunt delen, maar je zult ook andere mensen leren kennen die binnenkort met pensioen gaan. Daar kun je bijvoorbeeld dan ook leuke dingen mee blijven doen zoals samen fietsen of schilderen. Je leert over balans tussen dingen doen en vrije tijd tijdens je pensioen, maar ook hoe je een bepaald ritme in je dag aan kunt houden. Allemaal handig om te weten en te kennen tijdens je pensioen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *