Populair speelgoed voor kinderen

Speelgoed, kinderen zijn er gek op. Het één is wel wat populairder dan de ander, maar vaak blijven de grote merken stand houden. Een goed voorbeeld hiervan zijn barbiepoppen. Kinderen, waaronder voornamelijk meisjes, maar ook zeker jongens zijn weg van poppen. Groot klein, nep tot bijna levensecht, ze zijn er dol op. Ze kunnen zelf papa en mama spelen en doen er van alles mee. Waar Barbie en Baby Born bekende merken zijn, is er tegenwoordig ook het populaire merk Lol Surprise. We vertellen je in deze blog graag wat meer over dit speelgoed merk.

Wat is Lol Surprise?

Lol Surprise is begonnen met het ontwerpen van verrassingsballen. In de verrassingsbal zit een poppetje verstopt die kinderen uit moeten pakken door verschillende lagen los te pellen. Tijdens het uitpakken van de bal komen er nog leuke tekstjes, tips en accessoires tevoorschijn. Dit zorgt samen voor een leuk verrassingseffect voor de kinderen. Lol Surprise is tot zover uitgegroeid dat het niet meer alleen verrassingsballen verkoopt, maar ook diverse randartikelen. Denk hierbij aan een dekbedovertrek, onesie, broodtrommel en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Beste online speelgoedwinkel

Benieuwd waar de producten van Lol Surprise verkrijgbaar zijn? Kijk dan eens op www.marjems.nl. Marjems.nl is een online speelgoedwinkel waar je terecht kunt voor een divers assortiment aan speelgoed. Noem iets op en ze hebben het. Ben je dus nog op zoek naar leuk speelgoed voor zowel jongens als meisjes, neem dan gerust een kijkje of er speelgoed tussen zit wat jou aanspreekt!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *