Printen – Het kan ook goedkoper

Inktcartridges staan bekend om duur te zijn maar je hebt ze natuurlijk nodig. Je koopt een printer en denkt al meteen aan wat er nog allemaal bijkomt. Waarom kan het niet gewoon enkel een printer zijn zonder weer veel geld kwijt te zijn aan andere producten? Je hebt nu eenmaal inkt nodig om te kunnen printen. Er zijn ook laserprinters maar deze worden voornamelijk op professioneel niveau gebruikt omdat ze snel zijn wanneer je veel en vaak print. Doe je dit niet is het voordeliger om een inkjetprinter te kopen. Deze zijn vaak ook goedkoper, net zoals de inktpatronen die over het algemeen goedkoper zijn als de toners. Toch hoeft het niet altijd duur te zijn, ook niet wat de populaire merken betreft. Consumenten kopen vaak liever een product van het huismerk omdat deze goedkoper zijn maar wat als ook de populaire merken goedkope inktcartridges aanbieden? Ga je dan toch eerder kiezen voor het bekende merk?

Speel op veilig en ga voor merkproducten

Waarom zou je een huismerkproduct kopen waar je minder zekerheid over hebt? Speel op veilig en ga voor een populair merk dat kwaliteit garandeert. Wanneer je bijvoorbeeld een printer hebt van HP is het vaak zelfs nog beter zijn om ook een inktpatroon van HP te kopen. Een merk maakt producten voor zijn eigen product, denk maar aan een koffiemachine van Nespresso waar je best echte Nespresso padjes kan insteken. Zo zal het minder snel tekens van slijtage vertonen en dus ook langer meegaan.

Welke printer heb jij?

Weet dat niet elk inktpatroon op iedere printer past, kijk dus goed je printertype na. Je kan ook zoeken op het cartridgenummer dat vind je op de cartridges zelf, als die al in de printer zitten. Is dat niet het geval? Dan kan je nog steeds op het printertype zelf zoeken. Vind je niet wat je zoekt of ben je niet zeker dat je wel juist bent aan het zoeken? Dan kan je steeds online zoeken waar je het printertype en cartridgenummer kan vinden. In de winkel staan ook steeds adviseurs klaar die jou graag verder helpen met al je vragen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *