Tips voor originele kraamcadeaus!

Een geboorte van een baby’tje blijft altijd een bijzonder en mooi moment. Negen maanden lang hebben de toekomstige ouders én de omgeving uitgekeken naar de geboorte. Nu de baby er eenmaal is, begint de kraamperiode. De eerste weken van de kraamperiode zullen veel familieleden en vrienden langs komen om de spruit te bewonderen. Hierbij is het natuurlijk wel gebruikelijk dat je een kraamcadeautje meeneemt, voor de baby en/of de ouders. Wat voor cadeau dit is, mag je natuurlijk helemaal zelf invullen. Toch kan het soms lastig zijn om een leuk cadeautje te verzinnen. Daarom geven wij je graag een aantal tips voor een leuk en origineel kraamcadeau! 

Gepersonaliseerde cadeautjes 

Cadeautjes die het altijd goed doen, zijn gepersonaliseerde cadeaus. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld servies voor de baby. Zo zie je vaak dat opa en oma het kindje een besteksetje geven met zijn of haar initialen erin gegraveerd. Ook kun je een beker of glas graveren met de naam van de baby erin. Dit soort cadeautjes gaan voor een langere tijd mee en geven toch net even een beetje extra waarde. Naast servies kun je bijvoorbeeld ook kleding en speelgoed laten personaliseren met een naam, foto of een leuke tekst.

Babyspullen 

De ouders hebben waarschijnlijk al veel inkopen gedaan voordat de baby werd geboren, maar het kan zomaar zo zijn dat ze nog niet alles hebben. Van te voren kun je dus gerust vragen of zij nog iets missen of dat je ergens aan kunt bijdragen. Een baby groeit namelijk snel en daarom veranderen de benodigde babyspullen ook om de zoveel weken. In het begin zal de baby voornamelijk thuis blijven, maar na de eerste kraamweken is het ook leuk als de ouders hun kindje overal mee naartoe kunnen nemen. Hiervoor is een Little Dutch buggy een uitermate geschikt cadeau! Het is een vrij groot cadeau, wat je eventueel kunt delen met overige familieleden, maar het is wel iets waar de ouders voor een langere tijd plezier van hebben! 

Verwenpakket 

Wil je zowel de baby als de ouders een cadeau geven? Stel een leuk verwenpakket samen! Zo kun je een rieten mand kopen met daarin speeltjes of kleertjes voor de baby en heerlijke spa producten voor de mama, zodat zij in de kraamperiode ook een momentje voor haarzelf heeft. Hiernaast kun je de kersverse vader ook even in het zonnetje zetten, door hem  een boek te geven, een survivalkit of babykleding met teksten voor papa. 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *