Veilig werken in de cloud

Betrouwbaar en zorgeloos. De beste combinatie als het gaat om IT-oplossingen. Cloud-werkplekken zijn een van de vele oplossingen die u deze twee biedt. Cloud Werkplekken bieden de beste bescherming tegen spam- en virusaanvallen. Met extra opties zoals preventie van gegevensverlies en e-mailversleuteling ben je verder beschermd tegen document- en gegevensdiefstal. Gezien de compliance is het ook logisch om e-mail buiten de Microsoft Cloud te archiveren.

Naast veiligheid is samenwerking ook een belangrijk punt als het gaat om zorgeloos werken. Een presentatie in tweetallen voorbereiden, maar niet op één plek? Of moeten up-to-date documenten beschikbaar zijn voor een belangrijke bijeenkomst met 20 collega’s op 4 locaties? Alle vormen van samenwerking zijn individueel. Daarom moeten cloudwerkplekken flexibel, veilig en volledig op jouw behoeften zijn afgestemd. Neem deel aan een vergadering met een druk op de knop vanuit kantoor of onderweg vanaf elk apparaat. Je kunt bijvoorbeeld presentaties delen of bekijken met jouw collega’s, en eenvoudig documenten delen in Microsoft Teams.

Zorgeloos werken kan worden vergemakkelijkt door de juiste software te gebruiken. Met de Microsoft 365 suite van Outlook, Word en Teams beschik je over een aanzienlijke opslagcapaciteit voor je e-mail en documenten. Van alle bestanden en e-mails kan dagelijks een back-up worden gemaakt. Het is niet alleen zorgeloos maar ook veilig. Via het corporate portaal heb je toegang tot alle benodigde applicaties voor jouw medewerkers. Door geavanceerde veiligheidsmaatregelen toe te passen, weet je zeker dat je veilig kunt blijven werken. Rekening houdend met de AVG-wetgeving, krijg je toegang tot de middelen die je nodig hebt en kun je het aantal gebruikers vergroten. Je moet altijd jouw werk kunnen voortzetten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *