Verschillende soorten draagzakken

Als je voor de eerste keer gaat kijken naar draagzakken dan kom je allerlei verschillende soorten draagzakken tegen. Een draagzak is ideaal als je je baby dicht bij je wil hebben maar je toch vrijen handen wil. Er is een heel groot aanbod in draagzakken. Zo heb je bijvoorbeeld een ergobaby draagzak, een rugdrager, een Full-buckle of een Half-buckle. Waar moet je precies op letten als je een draagzak gaat kopen? Er zijn zoveel verschillende soorten dat het voor sommige moeders lastig is om te kiezen. Wij leggen in dit artikel uit waar je het beste op kan letten als je op zoek bent naar een draagzak.

Zorg dat de draagzak bij jou past

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de draagzak die je uitkiest bij jou past. De draagzak moet comfort bieden voor jou en jouw baby. De draagzak moet steun geven, goed passen en ook nog lekker zitten. Er zijn daarom verschillende maten draagzakken op de markt. Draagzakken met een brede heupband, een smalle of juist brede schouder en verstevigde of juist niet-verstevigde draagzakken. Bij het kopen van een draagzak is het goed om te letten of de draagzak ergonomisch verantwoord is. Dit zorgt voor extra comfort en bovendien ook nog voor veiligheid. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een draagzak kiest die echt bij jou past. Ga naar de winkel toe en probeer de draagzakken uit. Zo kom je erachter hoe de draagzakken bij jou zitten.

Kijk naar alle mogelijkheden

Het laatste waar je op moet letten als je een draagzak gaat kopen is wie de draagzak allemaal gaat gebruiken. Ben jij als moeder de enige die je kindje gaat dragen met de draagzak dan kan je ervoor kiezen om een voorgevormde drager te kopen. Als je partner ook jullie kindje wil gaan dragen met de draagzak dan is het belangrijk om een draagzak te kopen die je makkelijk kan verstellen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *