Voordelen van milieuvriendelijke buitenmeubelen

Op plekken waar het weer warmer is, valt te merken dat je dan meer buitenhuis gaat doorbrengen met alles wat het te bieden heeft. Tegelijkertijd met dit plezier komt het besef dat de vrijetijdsactiviteiten die we genieten gepaard gaan met een toewijding aan de planeet. Wij zijn ervan overtuigd dat de bescherming van de planeet. Vele mensen zijn overtuigt dat de bescherming van de planeet verder reikt dan de prullenbak. Bij het selecteren van onze collectie tuinmeubilair voor de zomer hebben we nagedacht over hoe we niet alleen jouw huis konden verfraaien, maar ook het ecologische impact konden minimaliseren. Vele bedrijven doen er alles aan om jouw een mogelijke gezonde en verantwoorde keuze te geven om jouw terras te verfraaien en gemakkelijk te zijn voor de planeet. Onze ontwerp- en productieteams hebben hard gewerkt om producten te ontwerpen met materialen die ertoe doen: milieuvriendelijke houtsoorten, stoffen en afwerkingen die niet alleen duurzaam genoeg zijn voor buiten, maar ook bestand zijn tegen de ontberingen van hoe jouw klanten leven. Overweeg bij het overwegen van tuinmeubilair dit seizoen slechts enkele van de voordelen die gepaard gaan met meubels en decorelementen die jouw milieubewustzijn versterken.

Vergeet VOS’s

De materialen die worden gebruikt om veel soorten meubels te maken, zowel voor binnen als buiten, bevatten vluchtige organische stoffen (VOS), gassen die worden uitgestoten door sterke oplosmiddelen, verven en lijmen. Deze chemicaliën ruiken niet alleen vaak slecht, maar kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Ons rieten tuinmeubilair is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen zoals Ecolene, die geen of een zeer laag gehalte aan VOS afgeven, zodat je gerust een frisse neus kunt halen.

Gerecycled plastic is duurzamer

Alle melkkannen, shampooflessen en andere zware plastic containers die je in de prullenbak gooit, worden gebruikt om polyethyleen met hoge dichtheid te maken, dat bestand is tegen vocht, schimmel, vlekken en UV-schade. Meubels van gerecycled plastic zijn vrijwel onderhoudsvrij, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van het meubilair en minder aan het schoonmaken ervan. Als het plastic eenmaal is gesmolten en opnieuw is gevormd, kan het ook veel op hout lijken. Bovendien is het veelzijdig genoeg om in andere duurzame decoraties te passen, zelfs met de hand geweven tapijten. Denk gewoon aan kunststof tafels.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *