Voorkom het uitlekken van persoonsgegevens

Het beschermen van persoonsgegevens wordt steeds belangrijker. Dat we iets willen bijdragen aan een veiligere digitale wereld is geen loze kreet. Als ondernemer of bestuurder zal u verantwoording moeten afleggen aan uw klanten en relaties. Zij verwachten in de huidige tijd dat u voorzichtig met de bedrijfsinformatie en persoonlijke gegevens omgaat. Wij van Digitrust werken hier met ons team elke dag voor. DigiTrust is lid van Cyberveilig Nederland en draagt daarmee actief bij aan een veiligere digitale wereld.

Certificering van Digitrust 

Het is belangrijk om vooraf te weten waar u staat. DigiTrust voert hiervoor pre-audits (nul-metingen uit) en certificerings audits. Bij een positief audit resultaat kunt u aan uw klanten en alle stakeholders laten zien dat u een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft. Met veel plezier komen we het iso 27001 certificaat bij u uitreiken. Met deze certificering heeft u objectief bewijst dat u voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. 

Wat kunt u verwachten?

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw certificering en is in Nederland en internationaal dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Bij DigiTrust kunt u verwachten;

  • Scherpe dagtarieven (deze zijn lager dan bij andere Certificerende instellingen)
  • Eigen auditoren, wij werken niet met inhuur auditoren
  • Snel respons op al uw vragen
  • Direct contact met de back-office en de auditoren
  • Snel offerte, meestal binnen enkele dagen
  • Veelal kunnen wij op korte termijn uw audit inplannen

En uiteraard, kunt u vragen stellen over het thema informatiebeveiliging. Bij ingewikkelde vragen kan een auditor u altijd gratis even terug bellen. 

Betekenis iso 27001

De letterlijke betekenis van de ISO 27001 certificering luidt als volgt:

  • ISO: International Organization for Standardization
  • 27001: aanduiding van de norm voor informatiebeveiliging

Wij auditen en certificeren tegen de normen ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001, BIO, ISO 27017 en ISO 27018 en de nieuwe ISO 27701 – privacy.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *