Waarom extern vergaderen?

Is je inspiratie zoek door te lang in dezelfde ruimte te werken? Of ben je gewoon op zoek naar een grotere vergaderruimte? Dan is een flexibele vergaderruimte huren een goede oplossing! Je profiteert van de gemakken, van de nieuwe omgeving en van de ruimte. Ook handig als je zelf bijvoorbeeld geen vergaderruimte tot je beschikking hebt maar wel meerdere mensen verwacht.

Extern vergaderen heeft vele voordelen

Allereerst kan je rekenen op actievere deelnemers. Als jij de moeite neemt om een externe locatie te huren voor een vergadering, dan wordt dat door de deelnemers gewaardeerd. Daardoor zullen ze meer ‘aanwezig’ zijn en komt dit de efficiëntie van de vergadering ten goede.

Ook krijg je gegarandeerd nieuwe inspiratie. Vergaderen in een andere omgeving zorgt voor nieuwe inzichten. Je bekijkt de zaken vanuit een andere invalshoek en dat geeft absoluut interessante perspectieven.

Je gaat veel minder over tot uitstel. Als je een externe vergaderruimte hebt gehuurd ben je veel minder snel geneigd om de vergadering of het overleg te verplaatsen. Daarbij zullen je deelnemers zich beter voorbereiden. De meeting staat vast en dat zorgt voor een verhoogd plichtsbewustzijn om alles ‘zoals gepland’ te laten doorgaan.

Als je daarnaast een vergaderruimte huurt in een Bedrijvencentrum zoals BC Waasland profiteer je daarenboven van een bemande receptie. Je deelnemers worden naar de juiste ruimte geleid en voorzien van koffie, thee of iets anders om te drinken.

Qua inrichting is alles mogelijk. Opstellingen allerhande als ook de allernieuwste elektronische snufjes zijn steeds voor handen. Door extern te vergaderen hoef je niet steeds al die dure investeringen op je eigen locatie te vernieuwen.

De mogelijkheid tot een grotere capaciteit is zeker ook een leuke surplus. Je kunt vaak meer mensen uitnodigen dan op je eigen locatie. Wil je bijvoorbeeld een workshop geven? Dankzij een grotere vergaderruimte is dat mogelijk. Ook plenair starten om nadien op te splitsen in kleinere groepen in verschillende vergaderzalen is perfect mogelijk op een externe locatie.

Kies je voor vergaderen bij BC Waasland dan geniet je daarnaast nog eens van de voordelen van een uitstekende bereikbaarheid, een knap interieur, een ingerichte keuken, vele cateringmogelijkheden en zeer klantvriendelijk personeel.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *