Waarom jij conditioner moet gebruiken

Conditioner

Iedereen gebruikt wel shampoo, simpelweg om schone haren te hebben. Dat is logisch, want niemand wil met een vette, vieze kop rondlopen. Ook wil niemand met een enorm droog kapsel en gebroken haar rondlopen, maar gelukkig is daar conditioner voor. Hierom moet jij conditioner gebruiken.

Je haar krijgt dagelijks veel te verduren

Dagelijks krijgt je haar ongelooflijk veel te verduren van bijvoorbeeld het weer, een te strakke staart, haarverf, hitte of een verkeerde shampoo. Hierdoor word je haar erg kwetsbaar en is het sneller breekbaar, is het droger en krijg je gebroken punten. Al deze invloeden van buitenaf onttrekken vocht aan je haar en zorgen ervoor dat het uitdroogt. Om dit tegen te gaan moet je je haar wat extra vocht en voeding bieden. Precies dit biedt conditioner aan jouw haren. Om de dagelijkse slijtage van de buitenwereld het hoofd te kunnen bieden is het verstandig om conditioner bars van Shampoobars.nl te gebruiken.

Conditioner zorgt ervoor dat je haar mooier valt

Omdat je haar dagelijks veel te verduren krijgt verliezen je haren veel vocht. Conditioner zorgt ervoor dat je haren wel genoeg voeding en vocht krijgt. Zonder conditioner zou je haar droog en pluizig zijn en niet mooi vallen. Door de voeding die je met conditioner wel krijgt, krijgt je haar een glans, wordt het minder statisch en valt het een stuk beter. Genoeg reden dus om na het gebruik van je shampoo of shampoo bar ook nog even een conditioner te gebruiken.

Het beschermt je haren

Een van de belangrijkste redenen om conditioner te gebruiken is dat het je haar niet alleen herstelt, maar ook beschermt. Je haar heeft een aantal beschermlagen en die worden dagelijks aangetast door allerlei omstandigheden. Conditioner helpt op deze beschermlagen in stand te houden en het zorgt er dus voor dat je haar langer sterk en gezond blijft. Het is dus altijd goed om conditioner te gebruiken. Zowel als je last hebt van droog en beschadigd haar en als je je haren sterk en gezond wilt houden.

Zo gebruik je conditioner

Conditioner gebruiken is niet moeilijk, maar je moet het wel goed doen. Conditioner gebruik je om je haar vooral in de lengte soepel en sterk te houden. Dit betekent dat je het eigenlijk niet in de buurt van je hoofdhuid aan hoeft te brengen. Je hoofdhuid maakt van zichzelf al vet aan en dat zorgt ervoor dat je haar daar genoeg bescherming heeft. Eigenlijk hoef je het dus alleen in de lengte aan te brengen. Het beste is om na het uitwassen van je shampoo over de lengte voorzichtig de conditioner in je haren te masseren en het goed te verdelen. Na twee minuutjes kun je het (liefst met koud water) uitwassen en je bent klaar.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *