Wat mag er niet ontbreken op kantoor

Iedereen wilt het liefste een fijne kantoor plek waar je je werk optimaal kunt doen, een plek die als thuis voelt en ervoor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat. Maar wat mag er dan echt niet ontbreken op een kantoor? Wij sommen ze voor je op.

Een goede bedrijfsprinter

Geen enkel kantoor kan zonder een goede snelle printer. Want niets is zo irritant als minuten lang op de printer te moeten wachten. Een beveiligde printer zorgt ervoor dat hackers geen kans krijgen en dat jij digitaal al je papieren kan versturen en afdrukken, snel eenvoudig en veilig. Benieuwd wat een goede bedrijfsprinters zijn? Neem een kijkje bij Veenman en bekijk de Xerox printers. Veelzijdig van toepassing met een professionele afdrukkwaliteit. Precies wat u verwacht van een goede bedrijfsprinter!

Denk aan ergonomie

Omdat je wellicht veel beeldschermwerkers in dienst hebt, mag ergonomie zeker niet vergeten worden. Denk aan degelijke stoelen en bureautafels die verstelbaar zijn. Ook de schermen moeten hoger en lager verzet kunnen worden. Denk ook aan zitkussens en rugkussens, deze kunnen rugklachten voorkomen.

Goede versgemalen koffie

Een kopje koffie om de dag mee te beginnen, maakt iedereen blij. Zorg dat je goede koffie hebt en geen slappe filtermaling. Zeker weten dat iedereen met een lach het kantoor binnen wandelt! Dit is niet alleen een goede investering voor personeel maar ook voor de klanten die naar kantoor komen!

Zorg dat je een ontspanningsruimte hebt

Er kan niet 8u zonder pauze productief gewerkt worden. Zorg dat het personeel goed kan ontspannen in een fijne ruimte met leuke inspirerende inrichting. Denk aan planten, quotes, inspiratie posters etc. Ook een whiteboard waarop iedereen creatief kan zijn, doet het goed en stimuleert goede idee├źn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *