Witgoed is goud waard

Witgoed klinkt misschien een beetje saai en misschien denk je er nooit over na. Maar het hebben van goede apparaten uit deze categorie maakt je leven zó veel makkelijker. Witgoed is goud waard, maar hoeft geen goudstaven te kosten. Een leuke winkel met betaalbare apparaten is bijvoorbeeld Eldi. Elk apparaat wat er te bedenken valt om je leven makkelijker te maken is daar te vinden. Deze apparaten wil je níet missen in je huis.

Vaatwasser

Mijn persoonlijke favoriet. Er is geen huishoudelijk kluisje wat ik zó erg haat als afwassen. En als je het niet doet en uitstelt staat je hele aanrecht binnen de kortste keren vól met vieze vaat. Dat kan dan ook weer ongenode gasten aantrekken, of de kat springt erop. Het is dus erg vervelend om de vieze vaat te laten staan, maar afwassen is zo stom! Daarom is een vaatwasser voor mij een absolute must. Misschien lijkt het een onnodig apparaat met het scheelt zoveel tijd en rommel. Je schuift de vieze vaat er lekker in en tot hij vol is staat de vieze vaat ook niet vol in het zicht en kunnen er geen beestjes bij.

Stofzuiger

Om van mijn minst favoriete klusje naar een van de leukere klusjes te springen, kan ik ook niet zonder goede stofzuiger. Waar ik afwassen echt een dagtaak vind kan ik eigenlijk best genieten van een stofzuiger. Stiekem is dat geluid van viezigheid wat door de buis kinkelt toch een heerlijk bevredigend gevoel. Je ziet zo goed verschil en het geeft me een productief gevoel als ik lekker heb gestofzuigd.

Beide deze apparaten lijken misschien enigszins overbodig. Maar als je eraan kan komen voor een goede prijs is het echt de moeite waard om in huis te halen. Het scheelt zoveel tijd en moeite. Een echte boost voor je kwaliteit van leven!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *