Zo style je je horloge

Een horloge is voor veel mensen een basic voor elke outfit. Het staat erg stijlvol en kan je outfit in een klap af maken of naar een hoger niveau tillen. Daarnaast is het ook super praktisch om altijd de tijd makkelijk bij de hand te hebben. Maar hoe style je je horloge heren? De eerste regel voor het stylen van een horloge is dat een horloge eigenlijk altijd kan! Maar laten we toch even een paar specifieke looks bekijken.

Horloge bij een pak

Een horloge is erg geschikt om een nette look helemaal mee af te maken. Maar onder een pak draag je natuurlijk een ander horloge dan bij een ander soort look. Niet elk horloge zal een nette look afmaken. Een klassiek en simpel model zal het beste staan bij een pak. Hugo Boss horloges zijn hier erg geschikt voor. Kies een horloge in een effen zilveren, zwarte of donkerblauwe kleur. Afhankelijk van het pak of het soort pakken wat je draagt kun je een passende kleur kiezen. Hoed het horloge voor deze look simpel.

Een sportieve look

Voor een sportieve look kun je natuurlijk kiezen voor een echt sporthorloge waar meteen een hoop sportieve functies op zitten. Maar als je hier geen behoefte aan hebt en liever een ‘normaal’ horloge draagt of eigenlijk niet gaat sporten in je sportieve look, kun je bij deze outfit een ‘gekker’ horloge dragen. Met meer accenten, knopjes en misschien zelfs gekke kleurtjes. Zoals sneakers en sportschoenen vaak neon kleuren bevatten, mag dit ook in je horloge terugkomen voor deze look.

Alledaags casual

Een alledaags horloge moet vooral bij zoveel mogelijk outfits goed staan. Dit kun je doen door een horloge te kiezen in een neutrale of effen kleur, zoals een volledig zilverkleurig horloge of een horloge met een mooi klokje en bruine band. Natuurlijk moet je ook rekening houden met je eigen stijl en wat er in jouw kledingkast ligt. Als je veel zwart draagt, zal een zwart horloge bijna altijd passen. Als je veel basic kleding draagt in effen kleuren kan een statement horloge juist erg leuk zijn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *